初のMichter's10年ものライを供給不足の中で1年にわたり出荷

Michter's Distillery

初のMichter's10年ものライを供給不足の中で1年にわたり出荷

AsiaNet 74026 (1071)

【ルイビル(米ケンタッキー州)2018年6月20日PR Newswire=共同通信JBN】Michter'sのマスターディスティラー(蒸留責任者)パメラ・ハイルマン氏はMichter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Rye(ミクターズ10年ものシングルバレル・ケンタッキー・ストレートライ)の2018年出荷を承認した。これらはマスターオブマチュレーション(熟成責任者)のアンドレア・ウィルソン氏がMichter'sの熟成ウイスキーの在庫から精選、ハイルマン氏とともに評価した。

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Michter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Ryeの2018年出荷は、Michter'sウイスキーの供給不足が続く中で、7月4日の祭日直前に始まる。Michter'sのジョーゼフ・J・マグリオッコ社長は「事業を拡大してきたが、一流のウイスキーは時間がかかる。Michter'sでは、急いで供給を増やす手段を取るよりも、いつものカネと時間がかかるやり方をあえて続ける決定をした。当社のチームはできるだけ最高品質のウイスキーを提供することにコミットしており、供給不足に取り組む間もMichter'sへの支持を続けてくれたあらゆる人々に感謝している」と論評した。

Michter'sのディスティラーで蒸留所試飲パネルの主要メンバーであるダン・マキー生産担当副社長はMichter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Ryeの2018年出荷分をビン詰めする前に試飲する機会があり「この10年ものライの出荷分はすばらしい。熟成プロセスのまさに最適時のケンタッキー風ライのすぐれた表現だ。パン(ハイルマン氏)とアンドレア(ウィルソン氏)は本当に最高のポイントでビン詰めを決めた」と語った。

Michter's 10 Year Ryeの750ミリリットルボトルの米国内希望小売価格は160ドル。

Michter'sの事業はルイビルのシブリー地区にある主蒸留所から、ケンタッキー州の他の2カ所に拡大する。Michter'sはスプリングフィールドの145エーカーの所有地で、自社産グレーンの栽培を始めた。今年後半には、ルイビルの中心部の歴史的なフォートネルソン・ビルディングに第2蒸留所を開設する計画である。フォートネルソンはLouisville Slugger Bat Factory and Museum(ルイビルスラッガー・バット工場・博物館)の向かいのウェストメインストリート上の一等地で、フレージャー博物館と同街区にある。

Michter'sは高評価のウイスキーを限定生産しているが、その製品は需要が供給を上回っているため割当制になっている。同社はシングルバレル・ライ、シングルバッチ・バーボン、シングルバレル・バーボン、スモールバッチ・アメリカンウイスキーで名高い。詳細は次を参照:www.michters.com

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▽問い合わせ先

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jmagliocco@michters.com

ソース:Michter's Distillery

First Michter's 10 Year Rye Release in Over a Year as Supply Shortages Continue

PR74026

LOUISVILLE, Kentucky, June 20, 2018 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

Michter's Master Distiller Pamela Heilmann has approved the 2018 release of

Michter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Rye. These barrels were

selected from Michter's stocks of aging whiskeys by Master of Maturation Andrea

Wilson, who assessed them with Ms. Heilmann.

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Shipments of the 2018 release of Michter's 10 Year Single Barrel Kentucky

Straight Rye will begin shortly before the Fourth of July holiday as a shortage

in supply of Michter's whiskeys continues. "We have been expanding our

operations, but great whiskey takes time," commented Michter's President Joseph

J. Magliocco. "At Michter's we've made a conscious decision to continue to take

the costly and time-consuming steps we do, rather than adopt practices that

would increase our supply more quickly. Our team is committed to offering the

highest quality whiskey possible, and we're grateful to everyone who has been

loyal to Michter's as we have been working through these shortages."

Michter's Distiller and Vice President Production Dan McKee, an integral member

of the distillery's tasting panel, had the opportunity to sample the 2018

release of Michter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Rye prior to its

bottling, and he commented, "I'm excited about this 10 Year Rye release. It's a

great representation of a Kentucky style rye at a really sweet spot in the

maturation process. Pam and Andrea decided to bottle it at just the right

point."

The suggested U.S. retail price per 750ml bottle of Michter's 10 Year Rye is

$160.

Beyond its main distillery in the Shively section of Louisville, Michter's

operations extend to two other sites in Kentucky. In Springfield, Michter's has

begun farming estate grown grain on its 145-acre property, while in downtown

Louisville, Michter's is planning to open its second distillery in the historic

Fort Nelson building later this year.  Fort Nelson boasts a prime location on

West Main Street opposite the Louisville Slugger Bat Factory and Museum and on

the same block as the Frazier Museum.

Michter's makes highly acclaimed, limited production whiskeys that are subject

to allocation because demand has exceeded supply. Michter's is renowned for its

single barrel rye, small batch bourbon, single barrel bourbon, and small batch

American whiskey.  For more information, please visit http://www.michters.com,

and follow us on Instagram (https://www.instagram.com/michterswhiskey/ ),

Facebook (https://www.facebook.com/michterswhiskey ), and Twitter

(https://twitter.com/MichtersWhiskey ).

Contact: Joseph J. Magliocco

+1 502-774-2300 x580

jmagliocco@michters.com

SOURCE: Michter's Distillery

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