Michter'sのダン・マッキー氏がハイルマン氏の後任マスターディスティラーに
Michter'sのダン・マッキー氏がハイルマン氏の後任マスターディスティラーに
AsiaNet 78441 (0697)
【ルイビル(米ケンタッキー州)2019年4月24日PR Newswire=共同通信JBN】ケンタッキーの蒸留酒メーカーMichter'sは、マスターディスティラー(蒸留責任者)パメラ・ハイルマン氏が5月1日で常勤の仕事を引退すると決意したため、後継人事を実施する。Michter'sのディスティラー、ダン・マッキー(Dan McKee)氏がマスターディスティラーに昇格し、ディスティレリーマネージャーのマット・ベル(Matt Bell)氏がディスティラーになる。この5月に発売される2019年瓶詰めのMichter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Bourbon(ミクターズ10年物シングルバレル・ケンタッキー・ストレートバーボン)がハイルマン氏のマスターディスティラー在任中、最後のMichter's製品発売となる。
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Michter'sのジョゼフ・マグリオッコ社長は「当社がパム(ハイルマン氏)を採用した後、彼女が前の会社からダン(マッキー氏)を呼び寄せた。彼が非常に有能で、そのうちに優れたマスターディスティラーになることはすぐに分かった。パムのMichter'sへの貢献は途方もないものだった。彼女は真に偉大なディスティラーで、本当に優れた人物だ。彼女が名誉マスターディスティラーとして非常勤の立場で残ることに同意したのでわれわれはみな大喜びだ。ダンとマット(ベル氏)は新しい役割に最適任だ」と語った。
マッキー氏とハイルマン氏はまずジムビーム(Jim Beam)で、次いでMichter'sで10年にわたりともに働いた。ハイルマン氏は「Michter'sでの時間は本当に楽しく、ここでやったことは非常に誇りだ。仕事で好きなことの一つは、この業界に来る若い人々に教え、鍛えることだった。ダンは立派なディスティラーであり、彼とマット・ベルが指揮すれば、当社の製品は安泰だと確信する」とコメントした。
マッキー氏は「パムに非常に感謝している。彼女と働き、彼女から学んだことは名誉であり、恩恵であった。パムの仕事を続け、最高のアメリカンウイスキーを生産するMichter'sの目標を追求するために、あらゆる努力をする」と語った。マッキー氏はウイスキー作りの夢を実現するため、クレアモントのJim Beam Distillery(ジムビーム蒸留所)で蒸留作業員の仕事を求めてインディアナ州からケンタッキー州に移り、後にBooker Noe Distilleryでディスティレリースーパーバイザーに昇格した。Michter'sのマスターディスティラーになる前は、同社でディスティレリーマネージャー、ディスティラーを歴任した。
ベル氏はMichter'sのディスティラーになる前は、Alltech(オルテック)とそのTown Branch Distilleryで経験を積み、Wild Turkey Distillery(ワイルドターキー蒸留所)ではディスティレリースーパーバイザーを務めた。Michter'sではこれまでディスティレリーマネージャーだった。Michter'sの上級幹部では、マスターオブマチュレーション(熟成責任者)兼執行副社長のアンドレア・ウィルソン氏がこれまで通りで「パムはすばらしい指導者だった。われわれがMichter'sで作り上げたチームを非常に誇りにしている。ダンとマットは世界クラスのディスティラーだ」とコメントした。
2019年のMichter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Bourbon発売は5月になる。94.4度で、米国での希望小売価格は130ドル。
Michter'sは妥協のない品質の伝統的なアメリカンウイスキーを提供する豊富で長い遺産がある。Michter'sの評価の高いポートフォリオは限定生産品のそれぞれが最高度に熟成されており、バーボン、ライ、サワーマッシュ・ウイスキー、アメリカンウイスキーなどがある。2018年11月のチャリティーオークションで、Michter's Bourbonの1本が1万7000ドル超で落札され、2019年1月には、Drinks Internationalの年次ブランド報告が「#1 Top Trending American Whiskey brand(ナンバー1アメリカンウイスキー・トレンドブランド)」にMichter'sを選定した。Michter's US*1 Sour Mash(ミクターズ・USナンバーワン・サワーマッシュ)はWhisky Exchangeの「2019 Whisky of the Year」に選ばれた。この栄冠獲得は米国のウイスキーで初めてである。
Michter'sは一般に公開されたばかりのフォートネルソン蒸留所のほか、ルイビルにシブリー蒸留所があり、ケンタッキー州スプリングフィールドに145エーカーの農場と施設を持つ。詳細はwww.michters.com を参照、または以下をフォロー:Instagram(https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2405567-1&h=4052777613&u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fmichterswhiskey%2F&a=Instagram )、Facebook(https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2405567-1&h=544214364&u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmichterswhiskey&a=Facebook )、Twitter(https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2405567-1&h=1474003707&u=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fmichterswhiskey&a=Twitter )
▽問い合わせ先
Joseph J. Magliocco
+1-502-774-2300 x580
jmagliocco@michters.com
ソース:Michter's Fort Nelson Distillery
Michter's Distiller Dan McKee To Succeed His Mentor Pamela Heilmann As Michter's Master Distiller
PR78441
LOUISVILLE, Kentucky, April 24, 2019 /PRNewswire=KYODO JBN/ --
With Michter's Master Distiller Pamela Heilmann's decision to retire from full
time work effective May 1st, Kentucky-based distiller Michter's is implementing
its succession plan. Michter's Distiller Dan McKee will be elevated to Master
Distiller, and Distillery Manager Matt Bell will become Distiller. When the
2019 bottling of Michter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Bourbon goes
on sale this May, it will mark the final Michter's release during Heilmann's
tenure as Master Distiller.
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"After we hired Pam, she brought over Dan with her from her prior company. It
quickly became apparent that he was extraordinarily talented and would someday
be an outstanding Master Distiller," said Michter's President Joseph J.
Magliocco. "Pam's contributions to Michter's have been incredible. She is a
truly great distiller, and a truly great person. We're all thrilled that she
has agreed to stay on in a part-time capacity as a Master Distiller Emerita,
and I know Dan and Matt will be terrific in their new roles."
McKee and Heilmann have worked together for over a decade, first at Jim Beam
and then at Michter's. Heilmann commented, "I've really enjoyed my time at
Michter's, and I'm very proud of what we have done here. One of the favorite
parts of my job has been coaching and training younger people as they come up
in the industry. Dan is a brilliant distiller, and I am confident that with him
and Matt Bell at the helm, our production is in great hands."
Says McKee, "I am so grateful to Pam. To work with her and learn from her has
been an honor and a privilege. We will do everything we can to continue Pam's
work and pursue Michter's goal of producing the greatest American whiskey."
After moving to Kentucky from Indiana to pursue his dream of making whiskey,
McKee went to work at Jim Beam Distillery in Clermont as a Distillery Operator
and later was promoted to Distillery Supervisor at Booker Noe Distillery. Prior
to becoming Michter's Master Distiller, McKee has held the positions at the
company of Distillery Manager and later as Distiller.
To his new position as Michter's Distiller, Bell brings his experience garnered
at Alltech and its Town Branch Distillery as well as experience garnered at
Wild Turkey Distillery, where he held the position of Distillery Supervisor.
Before becoming Michter's Distiller, Bell held the position of the company's
Distillery Manager. Michter's senior management continues to include its Master
of Maturation and Executive Vice President Andrea Wilson. She commented, "Pam
has been a tremendous leader, and I'm very proud of the team we've put together
here at Michter's. Dan and Matt are world class distillers."
The 2019 release of Michter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Bourbon
will go on sale in May. It is 94.4 proof and it sells for a suggested retail
price of $130 in the U.S.
Michter's has a rich and long legacy of offering traditional American whiskeys
of uncompromising quality. With each of its limited production offerings aged
to its peak maturity, Michter's highly acclaimed portfolio includes bourbon,
rye, sour mash whiskey, and American whiskey. In November 2018, a single bottle
of Michter's Bourbon sold at a charity auction for over $17,000. In January
2019, Michter's was named the #1 Top Trending American Whiskey brand by Drinks
International in their Annual Brands Report. The selection of Michter's US*1
Sour Mash by The Whisky Exchange as its 2019 Whisky of the Year marked the
first time that a whiskey from the United States had achieved that honor.
In addition to Michter's Fort Nelson Distillery, which just opened to the
public, the company has Michter's Shively Distillery in Louisville as well as
its 145-acre farm and operations in Springfield, Kentucky. For more
information, please visit www.michters.com, and follow us on Instagram (
), Facebook (
), and Twitter (
).
Contact: Joseph J. Magliocco
+1 502-774-2300 x580
jmagliocco@michters.com
SOURCE: Michter’s Fort Nelson Distillery
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