韓食振興院, 韓食の優秀さを積極的に広報するための韓食ドキュメンタリー「UHD韓食(多国語翻訳バージョン)」製作

Korean Food Promotion Institute

韓食振興院, 韓食の優秀さを積極的に広報するための韓食ドキュメンタリー「UHD韓食(多国語翻訳バージョン)」製作

AsiaNet 76238

ソウル(韓国)、2018年11月13日/PRニュースワイヤー/ --

- 英語•中国語•日本語など6ヶ国語の字幕を追加し,海外への韓食広報を推進-

・韓食振興院(理事長ソンジェ)は、昨年韓国固有の韓食文化の歴史と韓国産の食材の優秀さを効果的に広めるために制作された韓食ドキュメンタリー「韓食、The Taste of Korea」(以下、UHD韓食)を多国語で翻訳し、今一度、韓食の価値を全世界に伝えるものとみられる。

・「UHD韓食」は2017年に地上波ドキュメンタリー制作事業の一環として全30話の超高画質映像(UHD)で制作、韓食の振興およびグルメ観光の活性化事業に対する共感と支持の基盤を思案し、韓食の価値と哲学を伝えることを目的に企画された。

・韓食の特性を表現した発酵食品である「醤類食品」など韓国固有の食文化と各種韓国産の食材の優秀さをテーマに全30話制作された「UHD韓食」は昨年、KBS1チャンネルの料理人類番組を通じて、最高視聴率8.0%を記録するなど話題になり、韓国国内の視聴者をはじめとする世間の注目を集めた。

・このような世間からの関心と効果をもとに韓食振興院は韓食ドキュメンタリーを再度、広めるために今年の9月から11月まで英語、中国語、日本語、スペイン語、フランス語、アラビア語など6ヶ国語という多国語で字幕制作を行い、全180話の映像を公開する予定だ。

・韓食振興院のソンジェマユル理事長は「今日、韓国の韓食は韓民族の固有な価値と伝統が収められている文化の試金石であり、歴史の証人となる韓国の韓食文化と韓国産の食材の優秀さを6つの言語で字幕制作された韓食ドキュメンタリーが海外へ向け広められることで全世界の人々が興味を抱き、共感できる良い機会になってほしい」と明かした。

・一方、韓食振興院は6ヶ国語で字幕が制作された「UHD韓食」全180話を韓食ポータルサイト(www.hansik.or.kr)とソーシャルメディア(SNS)に掲載し、韓食専門ドキュメンタリーの持続的な広報に力を注ぐ予定だ。

(日本語リリース:クライアント提供)

The Korean Food Promotion Institute Produces Korean Food Documentary "UHD Hansik 'Multilingual Translations'" to Promote Excellence in Korean Food

PR76238

SEOUL, South Korea, Nov. 13, 2018/PRNewswire=KYODO JBN/--

- Promote Korean food through additional subtitling in six languages including

English, Chinese, and Japanese -

The Korean Food Promotion Institute (KFPI) translates the Korean food

documentary 'Hansik, The Taste of Korea' (UHD Hansik), which produced last year

to effectively promote Korean food culture and excellence of domestic food

ingredients, in multiple languages and once again expected to show the value of

Korean food culture worldwide.

'UHD Hansik' is part of the public TV network documentary production in 2017

that produced a total of 30 episodes with an Ultra High Definition video (UHD).

It was designed to make consensus and support base about Korean food promotion

and vitalization of Korea food tourism, and to convey the value and philosophy

of Korean food.

'UHD Hansik', with the theme of promoting Korean traditional food culture and

the excellence of domestic food ingredients, has 30 episodes in total. One of

the topics is about fermented food 'dish made with traditional fermented

pastes' that shows the characteristics of Korean food. It was broadcasted last

year on KBS 1 Channel, Cooking Humanity Program, and the program had the best

viewer rating of 8.0%, catching Korean viewers' attention.

Based on these interests and effectiveness, KFPI will reveal a total of 180

episodes of the Korean food documentary, which subtitled in six languages

including English, Chinese, Japanese, Spanish, French, and Arabic from this

September to November, for redistribution.

Chairman of the board of the KFPI said, "Today's Korean food is a touchstone of

culture in which the Korean's unique values and traditions are embedded. By

promoting Korean food culture and the excellence of food ingredient, and

spreading the Korean food documentary subtitled in six languages worldwide. I

hope people from all over the world will be interested in Korean food."

Meanwhile, the KFPI posted 180 'UHD Hansik' documentary, which subtitled in six

languages, on the official website of the KFPI (www.hansik.or.kr) and its

social media channels, and are making efforts to continuously spread the Korean

food specialized documentaries.

SOURCE  Korean Food Promotion Institute

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