INC:カシューナッツ、従来の定説より低カロリーか―新たな科学的発見

国際ナッツ・ドライフルーツ評議会

INC:カシューナッツ、従来の定説より低カロリーか―新たな科学的発見

AsiaNet 77626

スペイン、レウス2019年2月27日/PRNewswire/ --

USDA、ARS、およびベルツビル人間栄養学研究センター(Beltsville Human Nutrition Research Center)の研究者達が最近、カシューナッツに含まれるエネルギー量について、学術誌『Nutrients』で発表しました。 [1]

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Video:  https://www.youtube.com/watch?v=CmEGmg769rg&feature=youtu.be   

18人の健康なボランティアが9週間にわたる治験に参加しました。参加者達は、管理された基本メニューにカシュー・ナッツ(毎日42g)を加えた食事、または同じメニューにカシューナッツ無しの食事を4週間の治験期間に亘ってとりました。研究で使用した食事サンプル、および18人の参加者の便や尿を各介入期間の最終週に採取し、タンパク質、脂質、そしてエネルギー量を分析しました。これらの結果によって、研究者達はカシューナッツが含む実際に消化可能なエネルギー量を確定することができました。

治験の結果によって、カシューナッツの実質的なエネルギー量(カロリー)は現在食品ラベルに表記してある、あるいは国民栄養データベース(National Nutrient Database for Standard Reference)を含む米国のデータベースで示される典型的な数値よりも、16%も低いことが分かりました。消費者へ正確なエネルギー量を伝えるためにも、これらの表記は訂正すべきです。現在報告されているエネルギー量は一食分163kcalですが、研究者達は、カシューナッツ一食分、28g(1oz)のカロリーは、137kclであることを発見しました。

一方で、最近『The American Journal of Clinical Nutrition』で発表されたもう一つの論文は、一日42gのカシューナッツを食べても、LDL(悪玉)コレステロール値は上がらない と結論づけましています。[2] この研究により、欧米の典型的な食事に毎日42gのカシューナッツを加えることで、 PCSKを減少させられることや、PCSK9濃度の低下が、血中の悪玉コントロール除去と関連することなども確認されました。

この研究は、世界カシュー評議会(The Global Cashew Council)および国際ナッツ・ドライフルーツ評議会(INC:International Nut and Dried Fruit Council)の支援を得て行われました。

1. Baer, D., & Novotny, J. (2019). Metabolizable Energy from Cashew Nuts is Less than that Predicted by Atwater Factors (カシューナッツの代謝可能エネルギーはアトウォーター係数の予測数値を下回る). Nutrients, 11(1), 33.

2. Baer, D. J., & Novotny, J. A. (2019). Consumption of cashew nuts does not influence blood lipids or other markers of cardiovascular disease in humans: a randomized controlled trial (カシューナッツの摂取は人間の循環器疾患のマーカーである血中脂質その他に影響しない:ランダム化比較試験). The American Journal of Clinical Nutrition, 109(2), 269-275.

INC 広報部、 press@nutfruit.org , 電話: +34-977-33-14-16

情報源: 国際ナッツ・ドライフルーツ評議会(INC:International Nut and Dried Fruit Council)

(日本語リリース:クライアント提供)

INC: Cashews May Have Fewer Calories Than Previously Thought - New Scientific Findings

PR77626

REUS, Spain, Feb. 27, 2019 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

    In a human-intervention trial published recently in the journal Nutrients,

researchers at the USDA, ARS, Beltsville Human Nutrition Research Center,

looked at the available energy content in cashew nuts[1].

(Logo:  

https://mma.prnewswire.com/media/796209/INC_International_Nut_and_Dried_Fruit_Council_Logo.jpg)

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/822894/INC_International_Nut.jpg)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=CmEGmg769rg&feature=youtu.be

    Eighteen healthy volunteers were recruited to participate in this 9-week

Clinical Nutrition concluded that 42 g/day of cashews does not increase LDL

"bad" cholesterol levels[2]. The study also observed that adding 42 g of

cashews every day to a typical Western diet may help reduce the enzyme PCSK9,

and lower PCSK9 concentrations are associated with the removal of LDL "bad"

cholesterol from the blood.

    Study results showed that the available energy (calorie) content of cashews

is 16% lower than that which is typically stated on current food labels and

databases in the United States, including the National Nutrient Database for

Standard Reference. These must be corrected in order to provide consumers with

accurate energy values. Whereas the current reported energy value is 163

kcal/serving, USDA researchers found that the metabolizable energy content of a

28 g (1 oz) serving of cashews is 137 kcal.

    Meanwhile, another recent study published in The American Journal of

Clinical Nutrition concluded that 42 g/day of cashews does not increase LDL

"bad" cholesterol levels[2]. The study also observed that adding 42 g of

cashews every day to a typical Western diet may help reduce the enzyme PCSK9,

and lower PCSK9 concentrations are associated with the removal of LDL "bad"

cholesterol from the blood.

    This study was supported by the Global Cashew Council and the INC

International Nut and Dried Fruit Council.

    1. Baer, D., & Novotny, J. (2019). Metabolizable Energy from Cashew Nuts is

Less than that Predicted by Atwater Factors. Nutrients, 11(1), 33.

    2. Baer, D. J., & Novotny, J. A. (2019). Consumption of cashew nuts does

not influence blood lipids or other markers of cardiovascular disease in

humans: a randomized controlled trial. The American Journal of Clinical

Nutrition, 109(2), 269-275.

    INC Press Contact: press@nutfruit.org, T. +34-977-33-14-16

Source: INC International Nut and Dried Fruit Council

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