四川料理レストランの認証と四川グルメツアーを開始

四川省観光局

2016/4/14 15:11

四川料理レストランの認証と四川グルメツアーを開始

AsiaNet 64083 (0455)

【成都(中国)2016年4月14日PR Newswire=共同通信JBN】四川料理は中国の料理8流派の一つである。四川省観光開発委員会と四川省商務局は4月13日、「四川料理レストラン認証と四川グルメツアーの世界的マーケティングキャンペーン」を公式に開始する。このイベントは今後5年から10年間、世界中の最高級の四川料理レストランを発見し、四川料理を広めるために毎年開催される。

Photo - http://photos.prnasia.com/prnh/20160414/0861603328

(写真説明:四川料理レストラン認証と四川グルメツアー世界マーケティングキャンペーンを開始)

開会式で四川料理レストラン認証制度が始まる。毎年、世界中の最高級四川レストランが選ばれ、金パンダ、銀パンダ、銅パンダの基準に応じて格付けされる。評価は世界中のえり抜きの匿名鑑定人が実施、各レストランで試食し、鑑定する。いったん鑑定されると、各レストランは厳しい観察の対象となり、品質の維持を求められる。基準に達しなければ、格付けが下がり、あるいは排除される。

四川料理レストラン認証制度を監督する審査員はThe Taste of Chinaディレクターのチェン・シャオキン、著名な料理評論家シェン・ホンフェイとシ・グアングア、国際的食品旅行雑誌Time Out(タイムアウト)の中国版編集長チェン・キンレンの各氏を含む四川料理の影響力のある専門家らで、そのプロとしての意見は最も権威ある専門的な評価を保証するだろう。

評価のプロセスの後、上海、ソウル、モスクワ、サンフランシスコ、メルボルン、東京、台湾、ニューデリーなどの都市と地域が「The Battle of the Best of Sichuan Restaurants(ベスト四川レストランの闘い)」「Who Represents Spicy(スパイシーのチャンピオン)」「Recruitment of Mystery Judges(覆面審査員募集)」といった宣伝イベントやロードショー「On Tour with Sichuan Cuisine(四川料理のツアー)」を主催する。

10月には「The Global Awards Ceremony for the Most Renowned Sichuan Restaurant(最も高名な四川レストラン世界授賞式)」が予定されている。

関心があればSichuan Travel News公式行事ホームページ(www.tsichuan.com )に英語か中国語で登録を。このサイトはRenowned Sichuan Restaurant Evaluation(有名四川レストラン評価)の登録と「mystery tasters(覆面鑑定人)」募集を世界中で受け付けている。

▽問い合わせ先

Ms. Ling YI

+86-134-0825-2292

553429571@qq.com

ソース:Tourism Administration of Sichuan Province

Sichuan Cuisine Restaurant Certification and Global Marketing Campaign of Sichuan Gourmet Tour to be Launched Today

PR64083

CHENGDU, China, April 14, 2016 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

Sichuan cuisine is one of China's eight culinary traditions. The Sichuan

Provincial Tourism Development Committee and Sichuan Provincial Department of

Commerce's will officially commence the "Sichuan Cuisine Restaurant

Certification and Global Marketing Campaign of Sichuan Gourmet Tour" on 13th

April. The event will run annually for five to ten years, to discover the

finest Sichuan restaurants from around the world and promote Sichuan cuisine.

Photo - http://photos.prnasia.com/prnh/20160414/0861603328

The opening ceremony will launch the Sichuan Cuisine Restaurant Certification

System. Every year, the finest Sichuan restaurants from around the world will

be chosen and ranked in accordance with Gold Panda, Silver Panda and Bronze

Panda criteria. The evaluation will be carried out by a selection of anonymous

tasters worldwide, who will sample and appraise each restaurant. Once

appraised, each restaurant will be subject to stringent checks and requirements

to ensure consistency of quality, and those who fall short will have their

ranking lowered or removed.

The judges overseeing the Sichuan Cuisine Restaurant Certification System are

all influential experts in Sichuan cuisine, including the director of The Taste

of China, Chen Xiaoqing, distinguished food critics Shen Hongfei and Shi

Guanghua, China's editor-in-chief of the international food and travel magazine

Timeout Chen Qingren, whose professional advice will ensure the most

authoritative and expert assessment possible.

After the assessment process, the cities and regions of Shanghai, Seoul,

Moscow, San Francisco, Melbourne, Tokyo, Taiwan, Hong Kong, New Delhi and more

will host promotional events including "The Battle of the Best of Sichuan

Restaurants," "Who Represents Spicy," "Recruitment of Mystery Judges" and a

promotional roadshow "On Tour with Sichuan Cuisine."

"The Global Awards Ceremony for the Most Renowned Sichuan Restaurant" is

scheduled in October.   

Please register your interest at the official event homepage Sichuan Travel

News www.tsichuan.com in English or Chinese. The site is open worldwide for

registration for the Renowned Sichuan Restaurant Evaluation and recruitment of

"mystery tasters."

CONTACT: Ms. Ling YI, +86-134-0825-2292, 553429571@qq.com

SOURCE  Tourism Administration of Sichuan Province

本プレスリリースは発表元が入力した原稿をそのまま掲載しております。また、プレスリリースへのお問い合わせは発表元に直接お願いいたします。

このプレスリリースには、報道機関向けの情報があります。

プレス会員登録を行うと、広報担当者の連絡先や、イベント・記者会見の情報など、報道機関だけに公開する情報が閲覧できるようになります。

プレスリリース受信に関するご案内

SNSでも最新のプレスリリース情報をいち早く配信中