Michter's Distilleryが初のUS*1 Toasted Barrel Finish Rye発売
Michter's Distilleryが初のUS*1 Toasted Barrel Finish Rye発売
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【ルイビル(米ケンタッキー州)2017年9月7日PR Newswire=共同通信JBN】Michter’s Distillery(ミクターズ蒸留所)は今月、限られた量のUS*1 Toasted Barrel Finish Ryeを初めて発売する。
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Michter'sのジョーゼフ・J・マグリオッコ社長は「この斬新な新製品は当社のマスターディスティラー(蒸留責任者)パメラ・ハイルマン氏とマスターオブマチュレーション(熟成責任者)アンドレア・ウィルソン氏が指揮した2年間の熟成研究の成果だ。彼らの仕事の結果は比類のない風味豊かなライであり、非常に誇りに思う」と語った。
Michter's US*1 Toasted Barrel Finish Rye(ミクターズ・ユーエスワン・トースティッド・バレルフィニッシュ・ライ)はMichter's US*1 Single Barrel Kentucky Straight Rye(ミクターズ・ユーエスワン・シングルバレル・ケンタッキー・ストレートライ)をバレルストレングスで利用し、さらに第2のカスタムメードのバレル(樽)で一定期間熟成することで作られる。この第2のバレルは24カ月空気乾燥させた木材で作り、トーストする(焦がす)が黒焦げにはしない。このトースティングの特徴は、深いトーストとスモークのニュアンスを加えつつライのスパイスの特徴を強めるのが具体的な目的である。Michter's US*1 Toasted Barrel Finish Ryeはバレルストレングスの製品なので、アルコール度数はバレルによって微妙に異なる。この発売用のトースティッド・ライ・バレルの標準度数は108.6である。
マスターオブマチュレーションのウィルソン氏は「ユニークにトーストされたバレルでどれだけ簡単にライを仕上げるかが、さらに深みと複雑さを向上させることができるのは驚くほどだ」とコメントした。マスターディスティラーのハイルマン氏は同意し「優れたライが好きだが、これは全くすばらしい」と語った。
Michter'sは妥協しない品質の伝統的なアメリカンウイスキーを提供する豊富で長い遺産がある。Michter'sの評価の高いポートフォリオはそれぞれが最高度に熟成されており、シングルバレル・ライ、スモールバッチ・バーボン、シングルバレル・バーボン、アメリカンウイスキー、サワースマッシュ・ウイスキーなどがある。
Michter'sは品目の需要に応じるだけの十分な在庫がないので、発売は限定ベースになる。Michter's US*1 Toasted Barrel Finish Ryeの希望小売価格は米国で、750ミリリットル瓶で75ドル。詳細は次を参照:www.michters.com
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ソース:Michter's Distillery
Michter's Distillery Offers First Release of US*1 Toasted Barrel Finish Rye
PR69899
LOUISVILLE, Ky., Sept. 7, 2017 /PRNewswire=KYODO JBN/ --
This month Michter's Distillery is releasing a limited amount of US*1 Toasted
Barrel Finish Rye for the first time.
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"This innovative release is the culmination of two years of maturation research
conducted by our Master Distiller Pamela Heilmann and our Master of Maturation
Andrea Wilson," said Michter's President Joseph J. Magliocco. "The result of
their work is a uniquely flavorful rye that we are very proud of."
Michter's US*1 Toasted Barrel Finish Rye is made by taking Michter's US*1
Single Barrel Kentucky Straight Rye at barrel strength and then aging it for an
additional period in a second custom-made barrel. This second barrel is
assembled from 24-month air dried wood and then toasted but not charred. The
toasting profile was specifically designed to enhance the spice character in
the rye while adding hints of dark toast and smoke. Because Michter's US*1
Toasted Barrel Finish Rye is a barrel strength product, the proof varies a bit
from barrel to barrel. The average barrel proof for the toasted rye barrels
bottled for this release is 108.6.
Master of Maturation Wilson commented, "It is remarkable how much simply
finishing our rye in a uniquely toasted barrel can further enhance depth and
complexity." Master Distiller Heilmann agreed and remarked, "I love good rye,
and this one is terrific."
Michter's has a rich and long legacy of offering traditional American whiskeys
of uncompromising quality. With each offering aged to its peak maturity,
Michter's highly acclaimed portfolio includes single barrel rye, small batch
bourbon, single barrel bourbon, American whiskey, and sour mash whiskey.
Because Michter's does not have adequate stocks to meet demand for its items,
the release will be on a limited basis. The suggested retail price of Michter's
US*1 Toasted Barrel Finish Rye is $75 for a 750ml bottle in the U.S. For more
information, please visit www.michters.com, and follow us on Instagram
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Contact: Joseph J. Magliocco
+1-502-774-2300 x580
jmagliocco@michters.com
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SOURCE: Michter's Distillery
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