Michter'sの両マスターが10年ものバーボン出荷で協力
Michter'sの両マスターが10年ものバーボン出荷で協力
AsiaNet 72723 (0494)
【ルイビル(米ケンタッキー州)2018年3月21日PR Newswire=共同通信JBN】Michter'sのマスターディスティラー(蒸留責任者)パメラ・ハイルマン氏はマスターオブマチュレーション(熟成責任者)のアンドレア・ウィルソン氏と試飲の後、Michter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Bourbon(ミクターズ10年ものシングルバレル・ケンタッキー・ストレートバーボン)の2018年4月出荷を承認した。
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Michter'sのジョーゼフ・J・マグリオッコ社長は「グレーンの選択、加熱処理、酵母、発酵、蒸留はすべて非常に重要だが、それでは終わらない。ウイスキーの品質はそれほどに、たる詰めしてから起こることにかかっている。パム・ハイルマン、アンドレア・ウィルソンという2人のすばらしいウイスキー熟練者がわが社のチームを率いている」と語った。
マスターディスティラーの地位はケンタッキーでは十分に確立しているが、マスターオブマチュレーションの地位はスコットランドとアイルランド以外ではそれほど一般的ではない。ウィルソン氏の仕事はたるの仕様、たるの調達、熱サイクリングの管理、熟成中の液温モニター、および今回の10年もの出荷の評価対象のように特定のたるの熟成度の監視によってハイルマン氏を支援することである。ウィルソン氏は「Michter'sは2人のマスターを置くことで、ケンタッキーバーボン作りに非常に異なる2つの側面があることを認識している。私はパム(ハイルマン氏)を支援できて本当に光栄だ」と述べた。ウィルソン氏はウイスキー界での実績を高く評価されており、女性で初めてKentucky Distillers' Association会長になった。
ハイルマン氏はMichter'sのマスターディスティラーとして、Michter'sのすべての出荷を承認する最終的な責任と権限を持つ「ドクターノー」の地位にある。Michter's入社の前は、当時世界最大のバーボン醸造所だったBooker Noe Distilleryのディスティレリーマネジャーとして同社を指揮していた。ハイルマン氏は「われわれの目標は最高のアメリカンウイスキーを作ることだ。Michter'sでは基準が高まっており、10年と1日経ったというだけではなく、仕上がったときにしか出荷しない。アンドレア(ウィルソン氏)のように木材科学とウイスキーに精通した人と仕事できるのはすばらしい。この10年ものバーボンをテイストした際、われわれは2人とも今年に出荷することに非常に満足し、喜んだ」と述べた。
Michter's 10 Year Bourbon750ミリリットルびんの米国内希望小売価格は120ドル。
Michter's Distilleryは米国ウイスキー産業の中心地ケンタッキー州ルイビルのシブリー地区にあり、ケンタッキー州スプリングフィールドに145エーカーの土地を持ち、遺伝子組み換え(GMO)でないウイスキー用グレーンを自社栽培する予定である。同社は高評価のウイスキーを限定生産しているが、その製品は需要が供給を上回っているため割当制になっている。スモールバッチ(少ロット多種生産)バーボン、シングルバレル・バーボン、シングルバレル・ライ、スモールバッチ・アメリカンウイスキーで名高い。詳細は次を参照:www.michters.com
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▽問い合わせ先
Joseph J. Magliocco
+1-502-774-2300 x580
jmagliocco@michters.com
ソース:Michter's Distillery
Two Michter's Masters Pamela Heilmann and Andrea Wilson Team Up for One 10 Year Bourbon Release
PR72723
LOUISVILLE, Kentucky, Mar. 21, 2018 /PRNewswire=KYODO JBN/ --
After sampling barrels with Michter's Master of Maturation Andrea Wilson,
Michter's Master Distiller Pamela Heilmann has approved the April 2018 release
of Michter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Bourbon.
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"While grain selection, cooking, yeast, fermentation, and distillation are all
critical, the story doesn't end there. So much of the quality of the whiskey
comes from what happens after it's put into the barrel. With Pam Heilmann and
Andrea Wilson, we have two phenomenal whiskey experts leading our team," said
Michter's President Joseph J. Magliocco.
While the position of Master Distiller is well established in Kentucky, the
position of Master of Maturation is less common outside of Scotland and
Ireland. Wilson's job is to support Heilmann by managing barrel specifications,
barrel procurement, heat cycling and monitoring of liquid temperatures during
aging, and tracking the maturation of particular barrels like those evaluated
for this year's 10 year release. Wilson says, "By having two Masters, Michter's
is recognizing that there are two very distinct phases of making Kentucky
bourbon. I'm extremely honored to be able to support Pam." Widely respected for
her accomplishments in the whiskey world, Wilson was the first woman to ever
serve as Chair of the Kentucky Distillers' Association.
As Master Distiller at Michter's, Heilmann occupies the company's "Dr. No"
position with ultimate responsibility and ultimate authority to approve all
Michter's releases. Before joining Michter's, Heilmann ran Booker Noe
Distillery, at that time the largest bourbon distillery in the world, where she
was Distillery Manager. "Our goal is to make the greatest American whiskey. At
Michter's the standards are incredibly high, and we only release something when
it's ready, not just because it's 10 years and a day old," offered Heilmann.
"It's great to be able to work with someone as knowledgeable about wood science
and whiskey as Andrea. When we tasted this 10 Year Bourbon, both of us were
very happy and very excited to release it this year."
The suggested U.S. retail price per 750ml bottle of Michter's 10 Year Bourbon
is $120.
Michter's Distillery is located in the Shively section of Louisville, Kentucky,
the heart of the American whiskey industry, and has a 145-acre property in
Springfield, Kentucky where it will be farming its own non-GMO estate grown
grain for whiskey making. Michter's makes highly acclaimed, limited production
whiskeys that have been subject to allocation because demand has exceeded
supply. It is renowned for its small batch bourbon, single barrel bourbon,
single barrel rye, and small batch American whiskey. For more information,
please visit www.michters.com, and follow us on Instagram
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Contact: Joseph J. Magliocco
+1-502-774-2300 x580
jmagliocco@michters.com
SOURCE:Michter's Distillery
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