Le Clarenceがパリの最高級レストランの第1位に選出

Le Clarence

Le Clarenceがパリの最高級レストランの第1位に選出

AsiaNet 76870(2386)

【パリ2018年12月20日PR Newswire=共同通信JBN】開業からわずか3年で、レストランLe Clarence(ル・クラレンス)はウェブサイトAtabulaと美食関連のプレスから最高の栄誉を受ける。

https://www.atabula.com/2018/12/18/le-clarence-epicure-et-le-grand-restaurant-en-tete-du-classement-des-grands-de-paris/

(Logo: https://mma.prnewswire.com/media/801388/Le_Clarence_Logo.jpg)

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/801389/La_Clarence_C_Pele.jpg)

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/801390/Le_Clarence_Cave.jpg)

(Photo:https://mma.prnewswire.com/media/801392/Le_Clarence_Salle_a_manger_Pontac.jpg)

Le Clarenceは「La Liste」に加わり、世界で最も素晴らしいレストランの名誉あるサークルに紹介される。

https://www.laliste.com/en/laliste/world

Le Clarenceは来たる「World Restaurant Awards」の「Original Thinking」部門に指名される。

https://restaurantawards.world/big-plates-longlist/original-thinking-longlist

食通、批評家、ジャーナリストはLe Clarenceで魔法のような瞬間を読者と共有する。

「シャトー・オー・ブリオン(Château Haut-Brion)のドメーヌ・クラレンス・ディオン(Domaine Clarence Dillon)のミシュラン2つ星を持つパリの前哨基地は、ワイン・レストランに新たなベンチマークを設定した」

https://www.vanityfair.com/london/2018/12/the-best-london-restaurants-to-wine-and-dine-food

Vanityfair.com

Vanityfair.comのアンナ・ブロウムフィールド

「厨房で輝きを放つアーティスト、クリストフ・ペレ氏の天賦の才と狂気の手さばき」

Les Pieds dans le Platのジレ・プドロフスキー氏はクリストフ・ペレ氏を2018年のシェフに選出した:

http://www.gillespudlowski.com/201269/actualites/pudlo-paris-2018-les-laureats-de-lannee-2

「Le Clarenceは絶対に外せない」

https://www.forbes.com/sites/rooksanahossenally/2016/10/31/in-paris-two-restaurants-not-to-miss-for-classic-regional-french-fare/#4a952561702d

Restaurant Le Clarence

31 Avenue Franklin D. Roosevelt

75008 Paris

予約は、電話:+33-1-82-82-10-10

http://www.le-clarence.paris

火曜日はディナーのみ営業、水曜から土曜はランチとディナーの営業、日曜・月曜は休業。

詳細およびビジュアルの入手は、プレス部門に問い合わせを。

▽報道関係問い合わせ先:

Sabrina Ubinana

Marketing & communication manager

E-mail: s.ubinana@domaineclarencedillon.com

Manon Fays

Communication officer & community manager

E-mail: m.fays@domaineclarencedillon.com

ソース:Le Clarence

Le Clarence, Nominated in First Place Among the Finest Restaurants in Paris

PR76870

PARIS, December 20, 2018 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

After only three years of existence, the restaurant Le Clarence receives the

highest accolades from website Atabula and the gastronomic press.

https://www.atabula.com/2018/12/18/le-clarence-epicure-et-le-grand-restaurant-en-tete-du-classement-des-grands-de-paris/

(Logo: https://mma.prnewswire.com/media/801388/Le_Clarence_Logo.jpg)

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/801389/La_Clarence_C_Pele.jpg)

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/801390/Le_Clarence_Cave.jpg)

(Photo:

https://mma.prnewswire.com/media/801392/Le_Clarence_Salle_a_manger_Pontac.jpg)

Le  Clarence introduced in the prestigious circle of the greatest restaurants

of the world by joining "La Liste."

https://www.laliste.com/en/laliste/world

Le Clarence nominated in the "Original Thinking" category in the upcoming

"World Restaurant Awards."

https://restaurantawards.world/big-plates-longlist/original-thinking-longlist

Gastronomes, critics and journalists share their magical moments at Le Clarence

with their readers:

"The two-star Michelin Paris outpost of Domaine Clarence Dillon of Château

Haut-Brion fame, which set a new benchmark for wine restaurants."

https://www.vanityfair.com/london/2018/12/the-best-london-restaurants-to-wine-and-dine-food

Anna Blomefield, Vanityfair.com

« Les coups de génie et de folie de l'artiste Christophe Pelé qui fait des

étincelles en cuisine. » "The strokes of genius and madness of the artist

Christophe Pelé who sparkles in the kitchen."

Gilles Pudlowski, Les Pieds dans le Plat, chose Christophe Pelé as chef of the

year 2018:

http://www.gillespudlowski.com/201269/actualites/pudlo-paris-2018-les-laureats-de-lannee-2

"Le Clarence is a must"

https://www.forbes.com/sites/rooksanahossenally/2016/10/31/in-paris-two-restaurants-not-to-miss-for-classic-regional-french-fare/#4a952561702d

Restaurant Le Clarence

31 Avenue Franklin D. Roosevelt

75008 Paris

For bookings, please call: +33-1-82-82-10-10

http://www.le-clarence.paris

Open on Tuesday for dinner and from Wednesday to Saturday for both lunch and

dinner

Closed on Sunday and Monday

For further information or to obtain visuals, please contact our press

department.

Press contacts:

Sabrina Ubinana

Marketing & communication manager

E-mail: s.ubinana@domaineclarencedillon.com

Manon Fays

Communication officer & community manager

E-mail: m.fays@domaineclarencedillon.com

Source: Le Clarence

  

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