Michter'sのダン・マッキー氏がハイルマン氏の後任マスターディスティラーに

Michter's Fort Nelson Distillery

Michter'sのダン・マッキー氏がハイルマン氏の後任マスターディスティラーに

AsiaNet 78441 (0697)

【ルイビル(米ケンタッキー州)2019年4月24日PR Newswire=共同通信JBN】ケンタッキーの蒸留酒メーカーMichter'sは、マスターディスティラー(蒸留責任者)パメラ・ハイルマン氏が5月1日で常勤の仕事を引退すると決意したため、後継人事を実施する。Michter'sのディスティラー、ダン・マッキー(Dan McKee)氏がマスターディスティラーに昇格し、ディスティレリーマネージャーのマット・ベル(Matt Bell)氏がディスティラーになる。この5月に発売される2019年瓶詰めのMichter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Bourbon(ミクターズ10年物シングルバレル・ケンタッキー・ストレートバーボン)がハイルマン氏のマスターディスティラー在任中、最後のMichter's製品発売となる。

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/875963/Michters_Fort_Nelson_Distillery_Dan_McKee.jpg

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/875964/Michters_Distillery_Pam_Heilmann_and_Dan_McKee.jpg

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/875965/Michters_Fort_Nelson_Distillery_Joseph_Matt_Dan_Andrea.jpg

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/875968/Michters_Fort_Nelson_Distillery_2019_10_Year_Bourbon.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/4586/michter_s_distillery__llc_logo_4734_21071_.jpg

Michter'sのジョゼフ・マグリオッコ社長は「当社がパム(ハイルマン氏)を採用した後、彼女が前の会社からダン(マッキー氏)を呼び寄せた。彼が非常に有能で、そのうちに優れたマスターディスティラーになることはすぐに分かった。パムのMichter'sへの貢献は途方もないものだった。彼女は真に偉大なディスティラーで、本当に優れた人物だ。彼女が名誉マスターディスティラーとして非常勤の立場で残ることに同意したのでわれわれはみな大喜びだ。ダンとマット(ベル氏)は新しい役割に最適任だ」と語った。

マッキー氏とハイルマン氏はまずジムビーム(Jim Beam)で、次いでMichter'sで10年にわたりともに働いた。ハイルマン氏は「Michter'sでの時間は本当に楽しく、ここでやったことは非常に誇りだ。仕事で好きなことの一つは、この業界に来る若い人々に教え、鍛えることだった。ダンは立派なディスティラーであり、彼とマット・ベルが指揮すれば、当社の製品は安泰だと確信する」とコメントした。

マッキー氏は「パムに非常に感謝している。彼女と働き、彼女から学んだことは名誉であり、恩恵であった。パムの仕事を続け、最高のアメリカンウイスキーを生産するMichter'sの目標を追求するために、あらゆる努力をする」と語った。マッキー氏はウイスキー作りの夢を実現するため、クレアモントのJim Beam Distillery(ジムビーム蒸留所)で蒸留作業員の仕事を求めてインディアナ州からケンタッキー州に移り、後にBooker Noe Distilleryでディスティレリースーパーバイザーに昇格した。Michter'sのマスターディスティラーになる前は、同社でディスティレリーマネージャー、ディスティラーを歴任した。

ベル氏はMichter'sのディスティラーになる前は、Alltech(オルテック)とそのTown Branch Distilleryで経験を積み、Wild Turkey Distillery(ワイルドターキー蒸留所)ではディスティレリースーパーバイザーを務めた。Michter'sではこれまでディスティレリーマネージャーだった。Michter'sの上級幹部では、マスターオブマチュレーション(熟成責任者)兼執行副社長のアンドレア・ウィルソン氏がこれまで通りで「パムはすばらしい指導者だった。われわれがMichter'sで作り上げたチームを非常に誇りにしている。ダンとマットは世界クラスのディスティラーだ」とコメントした。

2019年のMichter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Bourbon発売は5月になる。94.4度で、米国での希望小売価格は130ドル。

Michter'sは妥協のない品質の伝統的なアメリカンウイスキーを提供する豊富で長い遺産がある。Michter'sの評価の高いポートフォリオは限定生産品のそれぞれが最高度に熟成されており、バーボン、ライ、サワーマッシュ・ウイスキー、アメリカンウイスキーなどがある。2018年11月のチャリティーオークションで、Michter's Bourbonの1本が1万7000ドル超で落札され、2019年1月には、Drinks Internationalの年次ブランド報告が「#1 Top Trending American Whiskey brand(ナンバー1アメリカンウイスキー・トレンドブランド)」にMichter'sを選定した。Michter's US*1 Sour Mash(ミクターズ・USナンバーワン・サワーマッシュ)はWhisky Exchangeの「2019 Whisky of the Year」に選ばれた。この栄冠獲得は米国のウイスキーで初めてである。

Michter'sは一般に公開されたばかりのフォートネルソン蒸留所のほか、ルイビルにシブリー蒸留所があり、ケンタッキー州スプリングフィールドに145エーカーの農場と施設を持つ。詳細はwww.michters.com を参照、または以下をフォロー:Instagram(https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2405567-1&h=4052777613&u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fmichterswhiskey%2F&a=Instagram )、Facebook(https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2405567-1&h=544214364&u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmichterswhiskey&a=Facebook )、Twitter(https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2405567-1&h=1474003707&u=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fmichterswhiskey&a=Twitter

▽問い合わせ先

Joseph J. Magliocco

+1-502-774-2300 x580

jmagliocco@michters.com

ソース:Michter's Fort Nelson Distillery

Michter's Distiller Dan McKee To Succeed His Mentor Pamela Heilmann As Michter's Master Distiller

PR78441

LOUISVILLE, Kentucky, April 24, 2019 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

With Michter's Master Distiller Pamela Heilmann's decision to retire from full

time work effective May 1st, Kentucky-based distiller Michter's is implementing

its succession plan. Michter's Distiller Dan McKee will be elevated to Master

Distiller, and Distillery Manager Matt Bell will become Distiller. When the

2019 bottling of Michter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Bourbon goes

on sale this May, it will mark the final Michter's release during Heilmann's

tenure as Master Distiller.

Photo -

https://mma.prnewswire.com/media/875963/Michters_Fort_Nelson_Distillery_Dan_McKee.jpg

Photo -    

https://mma.prnewswire.com/media/875964/Michters_Distillery_Pam_Heilmann_and_Dan_McKee.jpg

Photo -     

https://mma.prnewswire.com/media/875965/Michters_Fort_Nelson_Distillery_Joseph_Matt_Dan_Andrea.jpg

Photo -     

https://mma.prnewswire.com/media/875968/Michters_Fort_Nelson_Distillery_2019_10_Year_Bourbon.jpg

Logo -

https://mma.prnewswire.com/media/4586/michter_s_distillery__llc_logo_4734_21071_.jpg

"After we hired Pam, she brought over Dan with her from her prior company. It

quickly became apparent that he was extraordinarily talented and would someday

be an outstanding Master Distiller," said Michter's President Joseph J.

Magliocco. "Pam's contributions to Michter's have been incredible. She is a

truly great distiller, and a truly great person. We're all thrilled that she

has agreed to stay on in a part-time capacity as a Master Distiller Emerita,

and I know Dan and Matt will be terrific in their new roles."

McKee and Heilmann have worked together for over a decade, first at Jim Beam

and then at Michter's. Heilmann commented, "I've really enjoyed my time at

Michter's, and I'm very proud of what we have done here. One of the favorite

parts of my job has been coaching and training younger people as they come up

in the industry. Dan is a brilliant distiller, and I am confident that with him

and Matt Bell at the helm, our production is in great hands."

Says McKee, "I am so grateful to Pam. To work with her and learn from her has

been an honor and a privilege. We will do everything we can to continue Pam's

work and pursue Michter's goal of producing the greatest American whiskey."

After moving to Kentucky from Indiana to pursue his dream of making whiskey,

McKee went to work at Jim Beam Distillery in Clermont as a Distillery Operator

and later was promoted to Distillery Supervisor at Booker Noe Distillery. Prior

to becoming Michter's Master Distiller, McKee has held the positions at the

company of Distillery Manager and later as Distiller.

To his new position as Michter's Distiller, Bell brings his experience garnered

at Alltech and its Town Branch Distillery as well as experience garnered at

Wild Turkey Distillery, where he held the position of Distillery Supervisor.

Before becoming Michter's Distiller, Bell held the position of the company's

Distillery Manager. Michter's senior management continues to include its Master

of Maturation and Executive Vice President Andrea Wilson. She commented, "Pam

has been a tremendous leader, and I'm very proud of the team we've put together

here at Michter's. Dan and Matt are world class distillers."

The 2019 release of Michter's 10 Year Single Barrel Kentucky Straight Bourbon

will go on sale in May. It is 94.4 proof and it sells for a suggested retail

price of $130 in the U.S.

Michter's has a rich and long legacy of offering traditional American whiskeys

of uncompromising quality. With each of its limited production offerings aged

to its peak maturity, Michter's highly acclaimed portfolio includes bourbon,

rye, sour mash whiskey, and American whiskey. In November 2018, a single bottle

of Michter's Bourbon sold at a charity auction for over $17,000. In January

2019, Michter's was named the #1 Top Trending American Whiskey brand by Drinks

International in their Annual Brands Report. The selection of Michter's US*1

Sour Mash by The Whisky Exchange as its 2019 Whisky of the Year marked the

first time that a whiskey from the United States had achieved that honor.

In addition to Michter's Fort Nelson Distillery, which just opened to the

public, the company has Michter's Shively Distillery in Louisville as well as

its 145-acre farm and operations in Springfield, Kentucky. For more

information, please visit www.michters.com, and follow us on Instagram (

https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2443958-1&h=4260547477&u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fmichterswhiskey%2F&a=Instagram

), Facebook (

https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2443958-1&h=739425348&u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmichterswhiskey&a=Facebook

), and Twitter (

https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2443958-1&h=1538864099&u=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fmichterswhiskey&a=Twitter

).

Contact: Joseph J. Magliocco

+1 502-774-2300 x580

jmagliocco@michters.com

SOURCE: Michter’s Fort Nelson Distillery

本プレスリリースは発表元が入力した原稿をそのまま掲載しております。また、プレスリリースへのお問い合わせは発表元に直接お願いいたします。

このプレスリリースには、報道機関向けの情報があります。

プレス会員登録を行うと、広報担当者の連絡先や、イベント・記者会見の情報など、報道機関だけに公開する情報が閲覧できるようになります。

プレスリリース受信に関するご案内

SNSでも最新のプレスリリース情報をいち早く配信中