南フロリダ ボーカラトーンの第38回世界ナッツ・ドライフルーツ会議に63か国から1,300人を超える食のプロフェッショナルが集合
南フロリダ ボーカラトーンの第38回世界ナッツ・ドライフルーツ会議に63か国から1,300人を超える食のプロフェッショナルが集合
AsiaNet 78919
- 持続可能性が世界のナッツ・ドライフルーツ産業の未来への道を開く
- 次回INC会議は2020年5月28日-30日までUAEドバイで開催
ボーカラトーン(米国フロリダ州)、2019年5月29日/PRニュースワイヤー/ --
国際ナッツ・ドライフルーツ評議会(INC:International Nut and Dried Fruit Council)は、2019年5月23日-25日までフロリダ州のボーカラトーン・リゾート&クラブ(Boca Raton Resort & Club)において第38回世界ナッツ・ドライフルーツ会議(World Nut and Dried Fruit Congress)を開催しました。63か国から1,300人以上が出席し、市場開発と力学、健康・ナッツアレルギー研究の最新結果、業界の持続可能な成長についての知識や考えを共有しました。
ナッツ・ドライフルーツの生産予測
会期中の円卓会議で業界リーダーたちが議論したところでは、世界の木の実の生産は750万メートルトン(殻なしベース、殻付きピスタチオを除く)で、前シーズンから5%増と予測されました。まだシーズンが始まったばかりで、最終的な収穫量を予告するには時期尚早ですが、2018年/19年にそれぞれ14%、13% 、11%伸びたヘーゼルナッツ、クルミ、アーモンドで最大の増加が予測されます。
当初予測によると、2019年/20年の世界のピーナッツ生産は2018年/19年から120万メートルトンアップの4,050万メートルトン(殻付きベース)に達すると見込まれます。
世界のドライフルーツ生産は、プルーン(14%)、デーツ(8%)、アプリコット(7%)において増加が見込まれるため、2018年/19年から3%増加の320万メートルトンが予想されています。
ナッツとドライフルーツの消費を促すチャンスとなる植物中心の食事と健康的な間食に加え、持続可能性を目指すことが全円卓会議を通じて注目のトピックとなりました。
活発な3日間のプログラム
トークショーのゲストでTVパーソナリティーのオズ博士は、「健康のメッセージを伝える課題(Issues Communicating the Message of Health)」に関する洞察を提供、チョバーニ(Chobani)の創立者で会長兼CEOのハムディ・ウルカヤ氏は、革新と人間味のある会社がいかに社会を変えうるかを「CEOとのおしゃべり(Chat with CEO's)」のセッションで講演しました。3人目の基調講演者であるローズ・リサーチ(Rose Research)副社長のブラッド・ローズ氏は、新しいテクノロジーがどのようにしてマーケティングと消費者インサイトを形成しているかの概観を説明しました。
科学セミナー(Scientific Seminar)では、アレルギー食事療法士でメルボルンのロイヤル・チルドレンズ・ホスピタル(Royal Children's Hospital)の研究者であるヴィッキ・マクウィリアム博士がナッツアレルギーに関する研究の進展について発表。ウーロンゴン大学薬学部(School of Medicine, University of Wollongong)のリンダ・タプセル教授は、栄養セミナー(Nutrition Seminar)において健康的な食事の一部としてのナッツについて話しました。
またINC事務局長のゴレッティ・グアッシュは、INC年次報告(INC Annual Report)を紹介し、日々の問題に対処するのに必要なエネルギーを供給するため朝食時にナッツとドライフルーツの健康的摂取を推進するという新たなマーケティング・キャンペーンを発表しました。マリアー二・パッキング・カンパニー(Mariani Packing Company)取締役会長のマーク・マリアーニ氏は、INC議長職を退いてMWTフーズ(MWT Foods)会長のマイケル・ウェアリング氏に引き継ぐことを発表しました。最後に、2020年の会議が2020年5月28日から30日までアラブ首長国連邦のドバイで開催されることが発表されました。
立派な成果は表彰に値する
INC会議の一部として毎年手渡されるINC賞(INC Awards)は、ナッツとドライフルーツ産業の卓越性に貢献する優れたリーダーや先見の明のある人を表彰するものです。ボーカラトーンでは、ザ・ワンダフル・カンパニー(The Wonderful Company)副社長のバート・ステア氏が金のナッツ個人賞(Individual Golden Nut Award)を受賞、金のナッツ企業賞(Corporate Golden Nut Award)はコストコ(Costco Wholesale Corporation)に授与されました。そして、最優秀研究賞(Award for Excellence in Research)がリンダ・タプセル教授に、最優秀美食賞(Excellence in Gastronomy Award)はボーカラトーン・リゾート&クラブのアンドリュー・ローエンベック料理長に贈られました。
写真 - https://mma.prnewswire.com/media/892786/INC_Congress_Boca_Raton.jpg
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press@nutfruit.org
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(日本語リリース:クライアント提供)
Over 1,300 Food Professionals From 63 Countries Met in Boca Raton, South Florida, for the 38th World Nut and Dried Fruit Congress
PR78919
BOCA RATON, Florida, May 29, 2019 /PRNewswire=KYODO JBN/ --
- Sustainability leads the way for the future of the global nut and dried fruit
industry
- The next INC Congress will be held in Dubai, UAE, from 28 to 30 May, 2020
The International Nut and Dried Fruit Council (INC) celebrated the 38th World
Nut and Dried Fruit Congress from May 23 to 25, 2019, in Boca Raton Resort &
Club, Florida. Over 1,300 attendees from 63 countries gathered together to share
knowledge and ideas on market development and dynamics, the latest findings
in health and nut allergy research, and the sustainable growth of the industry.
Nut and Dried Fruit Production Prospects
As discussed by industry leaders during the Congress round tables, world tree
nut production has been forecasted at 7.5 million metric tons (kernel basis,
except pistachios in-shell), up by 5% from the previous season. Although it is
still very early in the season to anticipate the crops final outcomes, the most
significant increments are expected for hazelnuts, walnuts and almonds, which
have risen from 2018/19 by 14%, 13% and 11%, respectively.
According to early estimations, world peanut production in 2019/20 is foreseen
to amount to 40.5 million MT (in-shell basis), 1.2 million MT up from 2018/19.
Global dried fruit production has been forecasted at 3.2 million MT, up 3% from
2018/19, as production is expected to increase for prunes (14%), dates (8%)
and apricots (7%).
Directing efforts towards sustainability has been one of the hot topics
throughout the round tables, as well as the plant base diet and healthy
snacking as opportunities to boost consumption of nuts and dried fruits.
A Stimulating Three-Day Program
Dr. Oz, talk show guest and TV personality, provided insights into the "Issues
Communicating the Message of Health", while Mr. Hamdi Ulukaya, Founder,
Chairman & CEO of Chobani, discussed how innovation and humanizing companies
can change communities in a "Chat with CEO's" session. The third keynote speaker,
Mr. Brad Rose, Executive VP of Rose Research, gave an overview on how new technology
is shaping marketing and consumer insights.
The Scientific Seminar featured Dr. Vicki McWilliam, Allergy Dietitian and
Researcher of The Royal Children's Hospital in Melbourne, who talked about
advancements in nut-allergy research. Prof. Linda Tapsell, a leading Australian
researcher at the School of Medicine, University of Wollongong, spoke about
nuts as part of a healthy diet in the Nutrition Seminar.
Moreover, the INC's Executive Director, Goretti Guasch, presented the INC
Annual Report and unveiled the INC's new marketing campaign to promote the
healthy consumption of nuts and dried fruits at breakfast time to provide the
energy we need to face our daily challenges. Mr. Mark Mariani, Executive Chairman of
Mariani Packing Company, announced the end of his chairmanship at the INC,
passing on his legacy to Mr. Michael Waring, Chairman of MWT Foods.
Finally, it was announced that the 2020 Congress is to be held in Dubai, UAE,
from 28 to 30 May, 2020.
Good Work Deserves Recognition
The INC Awards, handed out annually as part of the INC Congress, are aimed at
recognizing outstanding leaders and visionaries who contribute to the
excellence of the nut and dried fruit industry. In Boca Raton, Mr. Bert Steir,
Vice President of The Wonderful Company, received the Individual Golden Nut
Award while the Corporate Golden Nut Award was presented to Costco Wholesale
Corporation. Also, the Award for Excellence in Research was given to Prof. Linda Tapsell
and the Excellence in Gastronomy Award went to Andrew Roenbeck, head chef at
the Boca Raton Resort & Club.
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SOURCE: INC International Nut and Dried Fruit Council
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