カペラホテルグループ・アジアとピエール・ガニェール氏が中国本土で共同デビュー カペラ上海・ジャン・イエ・リの“コントワール・ピエール・ガニェール”
AsiaNet 66662
カペラホテルグループ・アジアとピエール・ガニェール氏が中国本土で共同デビュー
カペラ上海・ジャン・イエ・リの“コントワール・ピエール・ガニェール”
2017年3月オープン予定
シンガポール, 2016年12月2日 /PRNewswire/ -- カペラホテルグループ・アジアと著名な料理のアイコン、ピエール・ガニェール氏が中国本土の共同デビューを発表した。ガニェール氏の新しいコンセプト、Comptoir Pierre Gagnaire(コントワール・ピエール・ガニェール)は、上海市徐匯区の文化保存区域にできるカペラ上海にある。フランスのブラッセリーとオール・ヴィラタイプの都市型リゾートは、1930年代にさかのぼる歴史的な「石庫門」建築の最後の名残である建業里エステートの一部を形成する。カペラ上海およびコントワール・ピエール・ガニェールは、2017年3月開業の予定である。
フランス誌ル・シェフによると、同業者から「2015年のベスト・シェフ」と称賛されたピエール・ガニェール氏は今年、厨房(ちゅうぼう)の創造性と成功の50年目を迎えた。ピエール・ガニェール氏の足跡は世界のレストラン12店に及び、ミシュランの星の数は合わせて13に達している。「Facing tomorrow but respectful of yesterday(過去を尊重して未来に向かう)」という経営理念に基づくガニェール氏の料理は、彼の表現方法であり、料理アート作品と言い換えることもできる。彼は厨房で気持ちを込めて、生の食材を風味、食感、温度のシンフォニーに転換する。
ガニェール氏は新コンセプトのリフレッシュを説明して、「コントワール・ピエール・ガニェールの裏にあるアイデアは1930年代のエコーである。時代に敬意を表して温かみ、品質、上品さのメッセージを送る。その場は楽しくて居心地がよく、利用しやすいものでなければならない。閉鎖的で限定的な場になるのは問題外だ。」と述べた。
カペラホテルグループ・アジアの最高経営責任者(CEO)のニコラス・M・クレイトン氏は「上海は世界有数のダイナミックな都市であり、豊かな文化遺産と国際的なライフスタイルのアメニティーの全てを併せ持っている。ピエール・ガニェール哲学は、Capella Canon(カペラ規範)にぴったり合う。双方は、ゲストの記憶に残る体験を生み出すという共通の熱意と本物の切望を示している。ミシュランの星を冠されたシェフであるピエールの才気は優雅な謙虚さと相まって、彼をカペラ上海の最適なパートナーにしている」と話した。
Capella Shanghai, Jian Ye Li(カペラ上海・ジャン・イエ・リ)は上海唯一のオール・ヴィラタイプの都市型リゾートである。ホテルは希少な建築遺産として、目利きのゲストにロマンチックな上海の過去の真正体験を提供する。エステートはヴィラ55戸、マンション40戸、およびレストランとライフスタイル・ブランドのコレクション、The Gallery(ザ・ギャラリー)で構成される。
ガニェール氏の寵児、ロマン・シャペル氏率いるコントワール・ピエール・ガニェールは2017年3月、カペラ上海・ジャン・イエ・リとともに開業する予定である。70席のレストラン、50席のバー、ザ・ギャラリー内のベーカリーショップで構成される。コントワール・ピエール・ガニェールはこの魅力的な地区の居住ライフスタイルを補完するため、朝食、ランチ、アフタヌーンティー、夕食のケータリングも行う。
カペラ上海およびコントワール・ピエール・ガニェールに関する詳しい情報は以下に問い合わせを。
joleena.seah@capellahotelgroup.com
▽カペラホテルグループについて
Capella Hotel Group(カペラホテルグループ)は米ジョージア州アトランタに本社、アジアと欧州にオフィスがあり、4つの異なった経営モデルにより、世界的にホスピタリティー・マネジメントサービスを提供している。世界のトップトラベラーのために設計されたウルトララグジュアリーを提供するホテルリゾートブランドであり、基本コンセプトでもあるCapella Hotels and Resorts(カペラホテルズ&リゾーツ)は、デュッセルドルフ、シンガポール、イスタパ、セントルシアにあり、オーランド、バンコク、トドスサントス、上海、バリで計画中のホテルとともに、きめ細かいサービスを提供している。
Solis Hotels and Resorts(ソリスホテルズ&リゾーツ)は、国際基準の快適さ、素晴らしい料理、世界クラスのスパなどを備えた施設を求める旅行客や会議企画者のために設計されたリゾート、ホテル、居住用の高級コレクションであり、アイルランドのドニゴール、中国の南京に所在し、バリ、アトランタ、広州、蘇州、オーランドでホテルを計画中である。
Independent Hotels and Resorts(インディペンデントホテルズ&リゾーツ)は、カペラホテルグループの経営知識とサービス文化を受けついでいる独特のプロパティーである。ニュージーランド、バリ、米国にあり、メキシコ、中国、欧州でホテルを計画中である。
Auriga(アウリガ)は、月の周期によって生み出された世界クラスのヘルススパ、ウェルネススパのコンセプトである。アウリガのシグニチャートリートメントは、これらの異なった周期が身体的、心理的に人に与える影響を考慮し、慎重に取り入れている。
▽報道関係問い合わせ先
Capella Hotel Group Asia
Joleena Seah
Director, Marketing & Communications
Tel:+65-6887-9835
Email: joleena.seah@capellahotelgroup.com
Photo - http://photos.prnasia.com/prnh/20161124/8521607693-a
Photo - http://photos.prnasia.com/prnh/20161124/8521607693-b
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(日本語リリース:クライアント提供)
Capella Hotel Group Asia and Pierre Gagnaire Make Joint Debut In Mainland China with "Comptoir Pierre Gagnaire" at Capella Shanghai, Jian Ye Li
PR66662
SINGAPORE, Dec. 2, 2016 /PRNewswire=KYODO JBN/ --
- Opening in March 2017 -
Capella Hotel Group Asia and illustrious culinary icon Mr. Pierre Gagnaire
are pleased to announce their joint debut in Mainland China. Comptoir Pierre
Gagnaire, a new concept by Mr. Gagnaire, will be located at Capella Shanghai in
the cultural preservation zone of Xuhui District, Shanghai. The French
brasserie and all-villa urban resort are part of the Jian Ye Li estate, which
is the last remaining cluster of "shikumen" architecture with history dating
back to the 1930s. Capella Shanghai and Comptoir Pierre Gagnaire are scheduled
to open in March 2017.
Photo - http://photos.prnasia.com/prnh/20161124/8521607693-a
Pierre Gagnaire: Best Chef in the World 2015 as voted by his industry peers
according to French Magazine Le Chef. Photo credit: (C) Jacques Gavard
Photo - http://photos.prnasia.com/prnh/20161124/8521607693-b
Comptoir Pierre Gagnaire at Capella Shanghai,
Jian Ye Li: opening in March 2017
Logo - http://photos.prnasia.com/prnh/20161124/8521607693LOGO
Lauded as the "Best Chef in the World 2015" by his industry peers according
to French magazine Le Chef, Mr. Gagnaire celebrated 50 years of creativity and
success in the kitchen this year. The atlas of Pierre Gagnaire spans 12
restaurants globally with a total of 13 Michelin stars among them. Driven by
his mission statement "Facing tomorrow but respectful of yesterday", the
cuisine of Mr. Gagnaire is his means of expression, replacing words with
culinary works of art. In the kitchen, he transforms raw ingredients into a
symphony of flavors, textures and temperatures delivered with emotion.
"The idea behind Comptoir Pierre Gagnaire is an echo to the 1930s. It sends
my message of warmth, quality and modesty as a tribute to the era. The place
has to be joyful, comfortable and easily accessible. It is out of the question
that it becomes a closed and exclusive place!" said Mr. Gagnaire as he
described his refreshing new concept.
"Shanghai is one of the world's most dynamic cities offering a rich cultural
heritage coupled with all the amenities of an international lifestyle. The
Pierre Gagnaire philosophy aligns so well with our Capella Canon. Both our
organizations demonstrate a common passion and true desire to create memorable
experiences for our guests. Pierre's brilliance as a Michelin-starred chef,
combined with his gracious humility, make him a natural partner for Capella
Shanghai," said Mr. Nicholas M. Clayton, Chief Executive Officer of Capella
Hotel Group Asia.
Capella Shanghai, Jian Ye Li, is the only all-villa urban resort in the
city. A rare architectural heritage, the hotel offers discerning guests the
authentic experience of Shanghai's romantic past. The estate comprises 55
villas, 40 residential apartments as well as The Gallery, which is a collection
of restaurants and lifestyle brands.
Helmed by Mr. Gagnaire's prodigy, Romain Chapel, Comtpoir Pierre Gagnaire
will open in March 2017 together with Capella Shanghai, Jian Ye Li. It
comprises a 70-seat restaurant, 50-seat bar as well as retail bakery at The
Gallery. To complement the residential lifestyle of this charming neighborhood,
Comptoir Pierre Gagnaire will cater for breakfast, lunch, afternoon tea and
dinner.
For more information about Capella Shanghai and Comptoir Pierre Gagnaire,
please contact: joleena.seah@capellahotelgroup.com.
About Capella Hotel Group
Capella Hotel Group, headquartered in Atlanta, Georgia USA, with offices in
Asia and Europe, offers hospitality management services globally with four
distinct operating models: Capella Hotels and Resorts, an ultra-luxury hotel,
resort, and residential concept designed for the most discerning travelers and
offering personalized attention with locations in Dusseldorf, Singapore,
Ixtapa, and Saint Lucia along with hotels planned for Orlando, Bangkok, Todos
Santos, Shanghai and Bali.
Solis Hotels and Resorts, is an exclusive collection of resorts, hotels and
residences designed for travelers and meeting planners who seek an environment
with a global palette of cosmopolitan comfort, inspiring cuisine, world-class
spas with locations in Donegal, Ireland and Nanjing, China along with hotels
planned for Bali, Atlanta, Guangzhou, Suzhou and Orlando.
Independent Hotels and Resorts are unique properties that benefit from the
management expertise and service culture of the Capella Hotel Group. Locations
are in New Zealand, Bali and the United States along with hotels planned for
Mexico, China and Europe.
Auriga is a world-class health and wellness spa concept inspired by the
cycles of the moon. Each Auriga signature treatment is carefully crafted to
take into account the impact these different cycles have on our physical and
emotional wellbeing.
Media Contact:
Capella Hotel Group Asia
Joleena Seah
Director
Marketing & Communications
Tel:+65-6887-9835
Email: joleena.seah@capellahotelgroup.com
SOURCE: Capella Hotel Group Asia
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