GERSANがGEM Global Yield Fundから1億100万トルコリラの資金を確保

GERSAN

2018/3/9 14:06

AsiaNet 72599 (0438)

【イスタンブール2018年3月8日PR Newswire=共同通信JBN】GERSAN ELEKTRIK Ticaret ve Sanayi A.S.(「GERSAN」または「GERSAN A.S.」)はプライベート・オルタナティブ投資グループのGEM Global Yield Fundとの株式引き受けファシリティー(「SSF」)とコールオプション契約(「契約」)に基づき、1億100万トルコリラ(TRY)の資金を確保した。

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/651861/GERSAN_Logo.jpg

この1億100万TRYは2つの方法で調達される。5000万TRYはSSFからの資本、5100万TRYはGEM Global Yield Fundが3年以内に1株=7.2TRYの価格で行使できるコールオプションによる710万株の発行である。

この新たな合意はGERSANの運転資本の強化に利用される。

▽GERSANについて
GERSAN A.S.は1980年に設立され、社歴38年の電機業界の主要企業である。GERSAN A.S.は完全な「研究開発(R&D)」イノベーション企業であり、技術的な電気製品を生産している。製品の一部は国際的に特許を持つ。

これらの製品はGOST、IEC、BS、TSE、EN、ATA、IPH、ISO9001-14001-18001、CEなどの国際認証を持つ。88カ国に輸出している。

同社の施設:
*イスタンブール本社工場 7000平方メートル
*ソングルダク・チャイクマ生産施設 4万6000平方メートル
*ロシア・カリーニングラード工場 1万平方メートル(敷地3万6000平方メートル)(2032年まで政府投資支援)
*オマーン施設 5000平方メートル(政府支援)

ドバイ、ナイジェリア、カザフスタン、ラトビア、カタールに展示施設がある。

主要事業分野は次の通り:

バスダクトシステム:
*25-6300A LVバスダクトシステム
*36kV MVバスダクトシステム
*IP 55 & 68プロテクションクラス

分電盤システム:
*ASTA認証5000A 150kA-1sc

G-Bus工業自動化制御:
*国際的特許のPLC電力線搬送通信自動化

LED照明システム:
*共同ブランドOSRAM
*顔認識と対応ソフトウエア
*スマート街路灯自動化システム

AC/DC/無線電気自動車充電システム
配線管理・維持システム
アースシステム
床下配線システム
全製品と生産はISO、IEC、EN、ENEC、CB認証済み

▽GEMについて
Global Emerging Markets(http://www.gemny.com )は1991年に設立された。GEMは68カ国で375件の案件を実行した34億米ドルの投資グループである。同社は世界中で多様な投資手段の組み合わせを運用するオルタナティブ投資グループである。GEMの新旧の基金は次の通り:CITIC-GEM Fund、Kinderhook、GEM Global Yield Fund、GEM India、VC Bank/GEM Mena Fund*.(*GEMは2010年第1四半期にLPとGPへの出資を終了した。)

▽問い合わせ先

GEM
Aude Planche
Partner
28 Cours Albert 1er, 75008 Paris
Tel: +33-153-532-010
Email: aplanche@gemgroup.ch

ソース:GERSAN

GERSAN Secures Try 101 Million From GEM Global Yield Fund

PR72599

ISTANBUL, March 8, 2018 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

GERSAN ELEKTRIK Ticaret ve Sanayi A.S ("GERSAN" or "GERSAN A.S.") has
signed a funding facility for TRY[101] million under a Share Subscription
Facility ("SSF") and Call Option Agreement, (the "Agreement") with GEM Global
Yield Fund, the private alternative investment group.

This TRY[101] million will be raised from a combination of instruments,
TRY50 million in capital from the SSF and TRY[51] million from the Company
issuing [7.1] million call options that can be exercised within three years by
GEM Global Yield Fund, at the price which represents TRY[7.2] Per Share.

This new Agreement will be used to provide strength to the working capital
of the Company.

About GERSAN

GERSAN A.S., established in 1980, is a leading company in the electrical
industry with 38 years of experience. GERSAN A.S. is a complete "R & D" -
inovation company and produces technological electrical products. Some of our
products are patented internationally.

These products hold international certificates such as GOST, IEC, BS, TSE,
EN, ATA, IPH, ISO9001-14001-18001, and CE. We export to 88 countries.

Our production facilities:
    - Main Istanbul factory 7.000m2
    - Zonguldak-Çaycuma production facility 46.000m2
    - Russia-Kaliningrad facility 10.000m2 on 36.000m2 area (Governmental
investment support till 2032)
    - Oman facility 5.000m2 with Governmental support

We have showroom organisations in Dubai, Nigeria, Kazakhistan, Litvia,
Qatar.
    Our main fields of operations are;

Busduct Systems;
    - 25-6300A LV Busduct systems
    - 36kV MV Busduct systems
    - IP 55 & 68 protection class

Distribution Panel Systems;
    - ASTA certified for 5000A 150kA-1sc

G-Bus Industrial Automation Control
    - International Patented PLC power line communication automation

LED Lighting Systems
    - Co-Branding-OSRAM
    - Face recognition and matching software
    - Smart Street Light Automation Systems

AC / DC / Wireless Electrical Car Charging Systems,
    Cable Management and Support Systems,
    Earthing Systems,
    Underfloor Trunking Systems,
    All products and productions are ISO, IEC, EN, ENEC and CB certified.

About GEM:
    Global Emerging Markets (http://www.gemny.com) was founded in 1991. GEM is
a USD 3.4 billion investment group having completed 375 transactions in 68
countries. The firm is an alternative investment group that manages a diverse
set of investment vehicles across the world. GEM's funds include and have
included : CITIC-GEM Fund, Kinderhook, GEM Global Yield Fund, GEM India and VC
Bank/GEM Mena Fund*. (*GEM exited both its LP and GP stakes in Q1 2010.)

For more information, please contact:
     GEM :
     Aude Planche