Shisen Hanten by Chen Kentaroが、3年連続でミシュランが格付けしたシンガポールで最高の中華レストランの地位を獲得

マンダリン・オーチャード・シンガポール(Mandarin Orchard Singapore)

Shisen Hanten by Chen Kentaroが、3年連続でミシュランが格付けしたシンガポールで最高の中華レストランの地位を獲得

AsiaNet 74548

シンガポール、2018年8月2日—マンダリン・オーチャード・シンガポールのShisen Hanten by Chen Kentaroは、『ミシュランガイド・シンガポール2018』で2つ星を獲得。3年連続でミシュラン最高評価を受けたシンガポールの中華レストランとなりました。

Photo - https://photos.prnasia.com/prnh/20180725/2195934-1

(四川飯店総料理長、陳健太郎)

Logo - https://photos.prnasia.com/prnh/20180726/2195934-1LOGO

総料理長の陳建太郎氏は次のように述べています。「再度この名誉にあずかったことに心の底から感謝しています。」 「ミシュランに認められた世界有数のレストランの中でその地位を維持するため、より一層自分たちの仕事に専心し、シンガポールのすばらしく活気に満ちた食文化に貢献していきたいと思います。」

「この成果は、Shisen Hanten by Chen Kentaroとマンダリン・オーチャード・シンガポールの素晴らしいチーム、そして四川飯店を変わらず利用してくださるお客様なしには実現できなかったでしょう。」

ミシュランガイドは、1世紀以上にわたり、最高のレストランとホテルを評価してきました。現在対象としているのは28カ国です。世界中の美食レストランの情報を提供することで、その国のダイナミックな食事情、新たなトレンドや注目の若手シェフにスポットを当てます。ミシュランガイドは毎年卓越したレストランを評価することで、その土地特有の料理に関心の目を向け、その都市や国を観光客にとってより魅力的に演出することを可能にします。

ミシュランの格付け審査の基準は秘密のベールに包まれていますが、様々な国籍の匿名審査員が、食材の品質、風味付けや調理技術の熟練度、料理におけるシェフの個性、コスト、複数回訪れた際の一貫性を基礎としていることが知られています。

2つ星の評価は「遠回りしてでも訪れる価値のあるレストラン。優れた料理と巧みに丁寧に作られた卓越した料理を提供している」とされています。

Shisen Hanten by Chen Kentaroでは伝統的な四川料理を継承しています。2014年シンガポールにオープンしたこのレストランは「日本における四川料理の父」と称された陳建民によって1958年に開業した日本初の四川料理店の誇り高い伝統を受け継いでいます。

陳建民の息子であり、また、『料理の鉄人』に出演し「四川の賢者」の愛称で呼ばれていた陳建一の息子である陳建太郎総料理長は、四川飯店の特製料理を通じて四川料理をさらに評価してもらうことに貢献するという祖父のビジョンを達成することを誇りに思っています。

Shisen Hanten by Chen Kentaroの詳細は、www.shisenhanten.com.sg をご覧ください。

以上

プレスリリースに関する連絡先

Janice Azupardo

Regional Vice President, Branding & Communications

Meritus Hotels & Resorts

janice.azupardo@meritushotels.com

Francine Loh

Manager, Marketing Communications

Mandarin Orchard Singapore, by Meritus

francine.loh@meritushotels.com

ソース:Mandarin Orchard Singapore

(日本語リリース:クライアント提供)

Shisen Hanten by Chen Kentaro marks its third year as the highest Michelin-rated Chinese restaurant in Singapore

PR74548

SINGAPORE, July 26, 2018 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

Shisen Hanten by Chen Kentaro at Mandarin Orchard Singapore has been awarded

two stars in The MICHELIN Guide Singapore 2018, marking its third consecutive

year as the highest Michelin-rated Chinese restaurant in Singapore.

Photo - https://photos.prnasia.com/prnh/20180725/2195934-1

(Shisen Hanten Executive Chef Chen Kentaro)

Logo - https://photos.prnasia.com/prnh/20180726/2195934-1LOGO

"We are truly grateful to be receiving this honour yet again," said Executive

Chef Kentaro. "As we maintain our place amongst the world's top restaurants

bearing the Michelin hallmark, we are ever more driven to keep upping our game

and remain relevant in Singapore's remarkably vibrant food scene."

"This achievement could not have been possible without the incredible teams at

Shisen Hanten by Chen Kentaro and Mandarin Orchard Singapore, and our loyal

customers who continue to embrace Shisen Hanten with their patronage."

Dating back over a century, The MICHELIN Guide selects the best restaurants and

hotels in the 28 countries it currently covers. Providing a showcase of gourmet

dining around the world, it highlights the culinary dynamism of a country, as

well as new trends and emerging young chefs. Creating value for restaurants

through the distinctions that it attributes each year, The MICHELIN Guide

contributes to the prestige of the local gastronomy, thereby making cities and

countries more attractive to tourists.

While the exact formula to attaining the revered Michelin star distinction

remains a closely guarded secret, inspectors of various nationalities are known

to base their anonymous assessment on the quality of ingredients used, mastery

of flavour and cooking techniques, the personality of the chef in the cuisine,

value for money, and consistency between visits.

A two-star rating is described as "a restaurant worth a detour, indicating

excellent cuisine and skilfully and carefully crafted dishes of outstanding

quality".

Shisen Hanten by Chen Kentaro celebrates the flavours of traditional Szechwan

cuisine. Debuting in Singapore in 2014, the restaurant is the product of a

proud culinary legacy that began with the founding of Japan's first Szechwan

restaurant in 1958 by Chen Kenmin who is regarded as the "Father of Szechwan

cuisine in Japan".

Executive Chef Chen Kentaro, grandson of Chen Kenmin and son of celebrity Iron

Chef Chen Kenichi who is nicknamed "The Szechwan Sage," takes pride in bringing

to fruition his grandfather's vision of contributing to a greater appreciation

of Szechwan cuisine through Shisen Hanten's signature dishes.

For more information on Shisen Hanten by Chen Kentaro, visit

shisenhanten.com.sg.

Press Contact

Janice Azupardo

Regional Vice President, Branding & Communications

Meritus Hotels & Resorts

janice.azupardo@meritushotels.com

Francine Loh

Manager, Marketing Communications

Mandarin Orchard Singapore, by Meritus

francine.loh@meritushotels.com

Tel: +65 6831 6140

SOURCE  Mandarin Orchard Singapore

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