Michter'sのフォートネルソン蒸留所で1月31日に開所式

Michter's Fort Nelson Distillery

Michter'sのフォートネルソン蒸留所で1月31日に開所式

AsiaNet 77144 (0111)

【ルイビル(米ケンタッキー州)2019年1月23日PR Newswire=共同通信JBN】数年に及ぶ改修工事を経て、Michter's(ミクターズ)のフォートネルソン蒸留所が2019年1月31日、開所式を迎える運びになった。一般向けツアーは2月2日開始される予定で、専用サイト(www.michters.com )から予約できる。801 West Main Street on Louisville's Museum Rowに位置する蒸留所は、Louisville Slugger Museum & Factory(ルイビル・スラッガー・ミュージアム)の向かい、Kentucky Bourbon Trail Welcome Center(ケンタッキー・バーボントレイル観光案内所)に指定されているFrazier History Museum(フレイジャー歴史博物館)の近くにある。

インタラクティブ・マルチメディア・ニュースリリースの体験は以下参照。

https://www.multivu.com/players/English/8484651-michters-fort-nelson-distillery-opening/

フォートネルソン・ビルディングは鋳鉄・石造りの好例で、ロマネスク様式の窓と直立する印象的なコーナータレットを備えている。1890年に建造された当初のビルは、Michter'sが2012年に購入した時には階段が崩落し、床がないほど荒廃していた。Michter'sのジョーゼフ・J・マグリオッコ社長は「一度廃れた偉大な米国のブランドがかつて放棄された偉大な米国のビルを自らのホームに見つけたのは当然である。フォートネルソン・ビルは建築学上の宝石であり、わがチームはそれをよみがえらせ、訪れる人々の特別な場所にする機会に恵まれた」と語った。この歴史的建造物の保全には、鉄骨40万ポンドの据え付けなど大規模な作業が必要だった。

Michter'sのフォートネルソン蒸留所ではツアー、テイスティング、ギフトショップが運営される。ウイスキーの製造は、1753年にさかのぼるMichter'sペンシルベニア蒸留所の伝統的な単式蒸留器とヒノキ材発酵施設で行われる。Michter'sのマスターディスティラー(蒸留責任者)パメラ・ハイルマン氏は「これらの蒸留器は再び、極めて特別なウイスキーを生み出す」と話した。マスターオブマチュレーション(熟成責任者)のアンドレア・ウィルソン氏は「ディスティラーのダン・マッキー、ディスティレリーマネジャーのマット・ベルらの当社チームは、この素晴らしい設備を再稼働するという見事な仕事を成し遂げた」と続けた。

ビルの2階にはThe Bar at Fort Nelson(フォートネルソンのバー)が入居する。カクテル史家で作家のデービッド・ワンドリッチ博士は、バーのクラシックカクテル・リストについて助言した。バーのメニューには、ワンドリッチ博士考案のクラシックカクテルに加え、ヘッドバーテンダーでサンフランシスコBourbon & Branchの元ゼネラルマネジャー、セバン・アラネダ、バーマネジャーでルイビルButchertown Socialの元バーマネジャー、ダンテ・ウィート両氏の現代的創作も含まれる。このバーは英国のプロデューサー、ジョン・ジェンキンズ氏の特注グラス、Clinebell、ホシザキ、Scotsmanなど世界トップ級の設備業者の機器による高度な製氷も採用する。バーは地元ケンタッキーのバーコミュニティーのリソースの役を果たし、Fort Nelson Fellowsプログラムを通じて業界主要専門家の教育セミナーも開催する。

Michter'sには、妥協のない品質の伝統的なアメリカンウイスキーを提供してきた長く豊かなレガシーがある。限定生産製品の熟成がピークに達し、高い評価を得ているMichter'sのポートフォリオは、バーボン、ライ、アメリカンウイスキーなどである。2018年11月のチャリティーオークションで、Michter'sバーボンのシングルボトルは1万7000ドル以上で落札された。2018年12月、Michter'sのUS*1 サワーマッシュ・ウイスキーがWhisky Exchangeの「2019 Whisky of the Year (2019年ウイスキー・オブ・ザ・イヤー)」に選ばれ、2019年1月には、Drinks Internationalの年次ブランド報告が「#1 Top Trending American Whiskey brand(ナンバー1アメリカンウイスキー・トレンドブランド)」にMichter'sを選定した。

Michter'sはフォートネルソン蒸留所のほか、ルイビルにシブリー蒸留所があり、ケンタッキー州スプリングフィールドに145エーカーの農場と施設を抱えている。詳しい情報は公式ウェブサイト(www.michters.com )を参照するか以下のフォローを。

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Michter's Fort Nelson Distillery

801 West Main Street

Louisville, KY 40202

+1-(502)-389-4290

▽問い合わせ先

Joseph J. Magliocco

+1-502-774-2300 x580

jmagliocco@michters.com

ソース:Michter's Fort Nelson Distillery

Michter's Fort Nelson Distillery Opening Celebration on January 31st, 2019

PR77144

LOUISVILLE, Kentucky, Jan. 23, 2019 /PRNewswire=KYODO JBN/--

After years of restoration work, Michter's Fort Nelson Distillery will have an

opening celebration on Thursday, January 31st, 2019.  Public tours are

scheduled to begin on February 2nd and can be booked at www.michters.com.

Located at 801 West Main Street on Louisville's Museum Row, the distillery is

directly across the street from The Louisville Slugger Museum & Factory and

down the block from The Frazier History Museum, which has been designated the

Kentucky Bourbon Trail Welcome Center.

Experience the interactive Multichannel News Release here:

https://www.multivu.com/players/English/8484651-michters-fort-nelson-distillery-opening/

The Fort Nelson building is an impressive example of cast iron and stone

construction with Romanesque windows and a striking corner turret rising above

its neighbors. First built in 1890, the building was in such disrepair when

purchased by Michter's in 2012 that it featured a collapsed staircase and no

floors. "It's only fitting that a once abandoned, great American brand found

its home in a once abandoned, great American building. The Fort Nelson Building

is an architectural gem, and our team is so fortunate to have had the

opportunity to bring it back to life and make it a special place for everyone

to visit," said Michter's President Joseph J. Magliocco. Saving the historic

building required extensive work including the installation of 400,000 pounds

of structural steel.

Michter's Fort Nelson Distillery will be operating with tours, tastings, and a

gift shop. Whiskey production there will be conducted on the legendary pot

still and cypress wood fermenter system from Michter's Pennsylvania Distillery,

which traces its history back to 1753. Michter's Master Distiller Pamela

Heilmann commented, "These stills will once again produce some incredibly

special whiskey." Michter's Master of Maturation Andrea Wilson, said, "Our

Distiller Dan McKee, Distillery Manager Matt Bell and our team have done a

spectacular job of getting this fantastic equipment working again."

The second floor of the building will feature The Bar at Fort Nelson. Cocktail

historian and author David Wondrich consulted on The Bar's classic cocktail

list.  In addition to classic cocktails designed by Dr. Wondrich, the bar

program will incorporate modern creations by Head Bartender Sevan Araneda,

former General Manager of San Francisco's Bourbon & Branch, and Bar Manager

Dante Wheat, former Bar Manager at Louisville's Butchertown Social. The Bar

will feature custom glassware from U.K. producer John Jenkins and a highly

advanced ice program with machines from top global equipment purveyors,

including Clinebell, Hoshizaki and Scotsman. The Bar will serve as a resource

for the local Kentuckiana bar community and host educational seminars from

leading industry professionals through its Fort Nelson Fellows program.

Michter's has a rich and long legacy of offering traditional American whiskeys

of uncompromising quality. With each of its limited production offerings aged

to its peak maturity, Michter's highly acclaimed portfolio includes bourbon,

rye, and American whiskey. In November 2018, a single bottle of Michter's

Bourbon sold at a charity auction for over $17,000. In December 2018, Michter's

US*1 Sour Mash was announced as 2019 Whisky of the Year by The Whisky Exchange.

And in January 2019, Michter's was named the #1 Top Trending American Whiskey

brand by Drinks International in their Annual Brands Report.

In addition to Michter's Fort Nelson Distillery, the company has Michter's

Shively Distillery in Louisville as well as its 145-acre farm and operations in

Springfield, Kentucky. For more information, please visit www.michters.com, and

follow us on Instagram (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2351906-1&h=2454417587&u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fmichterswhiskey%2F&a=Instagram ),

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Michter's Fort Nelson Distillery

801 West Main Street

Louisville, KY 40202

+1-(502)-389-4290

Contact: Joseph J. Magliocco

+1-502-774-2300 x580

jmagliocco@michters.com  

SOURCE: Michter's Fort Nelson Distillery

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