Michter'sが初のUS*1 Toasted Barrel Sour Mash Whiskeyを発売

Michter's Distillery

Michter'sが初のUS*1 Toasted Barrel Sour Mash Whiskeyを発売

AsiaNet 79969(1463)

【ルイビル(米ケンタッキー州)2019年8月6日PR Newswire=共同通信JBN】Michter's Distillery(ミクターズ蒸留所)は、2019年9月にUS*1 Toasted Barrel Sour Mash Whiskey(ユーエスワン・トーステッド・バレル・サワーマッシュ・ウイスキー)を米国での販売と輸出市場向けに発売する。Michter'sはUS*1 Toasted Barrel Bourbon(ユーエスワン・トーステッド・バレルバーボン)とUS*1 Toasted Barrel Strength Rye(ユーエスワン・トーステッド・バレルストレングス・ライ)を過去に発売したが、これはUS*1 Toasted Barrel Sour Mash Whiskey(ユーエスワン・トーステッド・バレル・サワーマッシュ・ウイスキー)の最初の発売となる。

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Michter's US*1 Sour Mash(ミクターズ・USナンバーワン・サワーマッシュ)はWhisky Exchangeの2019年の「Whisky of the Year」に選ばれた。この栄冠獲得は米国のウイスキーで初めてである。この受賞ウイスキーがMichter's US*1 Toasted Barrel Sour Mash Whiskeyの核心を成す。この特別なトースト発売を生産するためにMichter'sはUS*1 Sour Mash Whiskeyの完全熟成バレルで始め、ウイスキーを追加熟成のために特別トーステッド・バレルに移す。Michter'sのジョゼフ・マグリオッコ社長は「われわれはToasted Barrel Bourbon(トーステッド・バレルバーボン)とToasted Barrel Strength Rye(トーステッド・バレルストレングス・ライ)の発売の結果がでたことをとてもうれしく思う。われわれは当社のSour Mash Whiskey(サワーマッシュ・ウイスキー)もまたトーステッド・バレルの仕上げとして素晴らしいことを発見した」とコメントした。

マスターディスティラー(蒸留責任者)のダン・マッキー氏とマスターオブマチュレーション(熟成責任者)のアンドレア・ウィルソン氏の管理指導で、Michter'sはウイスキー製造の探求を継続してゆく。ウィルソン氏によると、US*1 Sour Mash Whiskeyの最高の仕上げとなったトーストのタイプをかなり熟考したという。ウィルソン氏は「Toasted Barrel Sour Mashの仕上げに使用したトーストプロファイルは、Toasted Bourbonに使用したトーストプロファイルや、Toasted Barrel Strength Ryeに使用したトーストプロファイルのどちらとも異なっている。よりマイルドなトーストはUS*1 Sour Mashのタフィーな特徴を高めるために選ばれ、仕上げに関するキャンプファイアのヒントを提供した。さまざまなトーストのレベルを評価した後で、われわれはサワーマッシュ・ウイスキーのエレガンスを引き立てながら、人々が喜ぶトーストのようなプロファイルを提供することになる1つのレベルを選んだ」と述べた。

Michter's US*1 Toasted Barrel Sour Mash Whiskeyのアルコール度数は86プルーフで、米国での希望小売価格は750ミリリットルボトルで60ドルだ。

ルイビルのシブリー地区にある主要蒸留所の他に、Michter'sの事業はケンタッキーの2つの他の場所に拡大している。スプリングフィールドではMichter'sは145エーカーの農場で穀物を自社栽培し、ルイビルのダウンタウンにある歴史的なフォートネルソン・ビルディングに今年2月に一般公開した第2蒸留所を持っている。Louisville Slugger(ルイビル・スラッガー)向かいのWest Main Streetの一等地で、Frazier Museum(フレイジャー博物館)と同じブロックにあるMichter'sのフォートネルソン蒸留所は、Michter'sペンシルベニアにさかのぼる伝説的な単式蒸留器システムが特徴である。ここではウイスキーの試飲もある見学ツアーや、スピリッツとカクテルの歴史家デビッド・ワンドリッチ氏企画のクラシックカクテルが売り物のThe Bar at Fort Nelsonもある。

Michter's は需要が供給を上回るため、割当制となる評価の高い限定生産ウイスキーを製造している。Michter'sはシングルバレル・ライ、スモールバッチ(少ロット多種生産)バーボン、シングルバレル・バーボン、スモールバッチ・アメリカンウイスキー、スモールバッチ・サワーマッシュ・ウイスキーで有名だ。2019年1月、Michter'sはDrinks International's Annual Brands Report(ドリンクス・インターナショナルの年次ブランド報告)によって#1 Top Trending American Whiskey brand(ナンバーワン・トップトレンディング・アメリカンウイスキー・ブランド)に指名された。詳細な情報はwww.michters.com と、Instagram (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2543847-1&h=2253470504&u=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fmichterswhiskey%2F&a=Instagram )、Facebook (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2543847-1&h=1471237369&u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmichterswhiskey&a=Facebook ) 、Twitter (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=2543847-1&h=538624862&u=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fmichterswhiskey&a=Twitter )を参照。

▽問い合わせ先

Joseph J. Magliocco

+1 502-774-2300 x580

jmagliocco@michters.com

ソース:Michter's Distillery

Michter's to Release US*1 Toasted Barrel Sour Mash Whiskey for The First Time

PR79969

LOUISVILLE, Kentucky, Aug. 6, 2019 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

In September 2019, Michter's Distillery will release its US*1 Toasted Barrel

Sour Mash Whiskey for sale to U.S. and export markets. While Michter's has

released US*1 Toasted Barrel Bourbon and US*1 Toasted Barrel Strength Rye in

the past, this will mark the first ever release of Michter's US*1 Toasted

Barrel Sour Mash Whiskey.

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When Michter's US*1 Sour Mash was selected by The Whisky Exchange as "Whisky of

the Year" for 2019, it marked the first time that any whiskey from the United

States had ever achieved this honor. This award winning whiskey is at the heart

of Michter's US*1 Toasted Barrel Sour Mash Whiskey. To make this special

Toasted release, Michter's starts with fully matured barrels of its US*1 Sour

Mash Whiskey and transfers the whiskey into specially toasted barrels for

additional aging. "We've been very happy with how our Toasted Barrel Bourbon

and Toasted Barrel Strength Rye releases have come out, and we discovered that

our Sour Mash Whiskey is also wonderful for toasted barrel finishing,"

commented Michter's President Joseph J. Magliocco.

With Master Distiller Dan McKee and Michter's Master of Maturation Andrea

Wilson leading the charge, Michter's continues to conduct research into whiskey

making. According to Wilson, significant consideration went into the type of

toast that was best for finishing the US*1 Sour Mash Whiskey. "The toast

profile used to finish our Toasted Barrel Sour Mash differs from both the toast

profile used for our Toasted Bourbon and the toast profile used for our Toasted

Barrel Strength Rye." She added, "A milder toast was chosen to enhance the

toffee character of the US*1 Sour Mash and provide a hint of campfire on the

finish. After evaluating different degrees of toasting, we selected a level

that would provide the toasty profile people enjoy while complementing the

elegance of the sour mash whiskey."

Michter's US*1 Toasted Barrel Sour Mash Whiskey is 86 proof and will sell in

the U.S. for a suggested retail price of $60 per 750ml bottle.

Beyond its main distillery in the Shively section of Louisville, Michter's

operations extend to two other sites in Kentucky. In Springfield, Michter's is

farming estate grown grain on its 145-acre property, while in downtown

Louisville, Michter's has its second distillery in the historic Fort Nelson

building, which opened to the public in February of this year. Situated in a

prime location on West Main Street opposite Louisville Slugger and on the same

block as the Frazier Museum, Michter's Fort Nelson Distillery features the

legendary pot still system from Michter's Pennsylvania. It also has educational

tours with whiskey tastings and The Bar at Fort Nelson, which features classic

cocktails curated by spirits and cocktail historian David Wondrich.

Michter's makes highly acclaimed, limited production whiskeys that are subject

to allocation because demand has exceeded supply. Michter's is renowned for its

single barrel rye, small batch bourbon, single barrel bourbon, small batch

American whiskey, and small batch sour mash whiskey. In January 2019, Michter's

was named the #1 Top Trending American Whiskey brand by Drinks International's

Annual Brands Report. For more information, please visit www.michters.com, and

follow us on Instagram (

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Contact: Joseph J. Magliocco

+1 502-774-2300 x580

jmagliocco@michters.com

SOURCE: Michter's Distillery

  

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