北京国際園芸博覧会で北京料理を披露

The Organizing Committee of the 2019 Beijing Cuisine Appreciation Gala

北京国際園芸博覧会で北京料理を披露

AsiaNet 80271 (1612)

【北京2019年8月30日新華社=共同通信JBN】「Touring Expo 2019 Beijing, Travelling Beijing, Tasting Beijing Cuisine – Third China Beijing Cuisine Culinary Cultural Festival(第3回中国北京料理美食文化フェスティバル-2019年北京観光エキスポ、北京の旅行、北京料理を味わう)」が2019年8月30日、北京国際園芸博覧会(Beijing International Horticultural Exhibition)で開催された。

イベントで披露されるのは、チュアン・ジューデ(Quan Ju De)小麦食品文化遺産、トンライシュン(Dong Lai Shun)の包丁技術、トンヘジュ(Tong He Ju)の技能、ドーイーチュー(Du Yi Chu)の焼売技術、その他のクラシックな北京式の双方向パフォーマンスで、国内外の旅行者に新しいビジュアルと味わいの体験を提供する。

北京料理は遼と晋の両王朝で発足し、明と清の両王朝で形あるものになり、近代に一層発達し、現代になった今も隆盛である。強火で素早く炒め、焼き、煮るといった調理技術が特徴で、醤油の風味を多用した切れのある味わいの、豊かで量がたっぷりの料理である。細部まで行き届いた切り込みと成形、仕込みと調理の取り決めと同様に、素材を注意深く選ぶことが最も重要である。偉大な文化的意義を持つこの調理形式は数多くの風味を組み合わせ、極めて独特な北京の特徴を備えている。

Beijing Cooking Association(北京調理協会)のユン・チェン会長によると、有名な北京料理店と名高い北京スナックは年齢を問わず、すべての階層の人々に人気がある。Beijing Cuisine Culinary Cultural Festivalは北京の食文化を発展、組織、プロモートすることを目指している。この活動は、最終的には力強い中国北京料理の状況を構築し、この首都における飲食の品質を向上させ、飲食市場を育成するために構成された。それによって北京の食が繁栄して食事を楽しむ人々に大きな喜びを与えることになる。北京国際園芸博覧会を舞台とするこのイベントは中国北京料理にハイライトを当てて北京形式の文化を他の国に開放し、彼らが目を見張るようなTouring Expo 2019 Beijing、Travelling Beijing、Enjoying Beijing Cuisineを体験する支援をし、世界がともに北京料理を共有できるように祝宴を準備する。

国際園芸博覧会でのChina Beijing Cuisineは8月30日に開幕し、10月10日まで続く。

ソース:The Organizing Committee of the 2019 Beijing Cuisine Appreciation Gala

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(写真説明:北京国際園芸博覧会で北京料理を披露)

Beijing Cuisine to be on display at the Beijing International Horticultural Exhibition

PR80271

BEIJING, Aug. 30, 2019 /Xinhua=KYODO JBN/--

On August 30, 2019, the 2019 Beijing Cuisine Appreciation Gala, with the theme

Touring Expo 2019 Beijing, Travelling Beijing, Tasting Beijing Cuisine - the Third

China Beijing Cuisine Culinary Cultural Festival - is held at the Beijing

International Horticultural Exhibition.

At the event, the Quan Ju De wheaten food cultural heritage, the knife skills

of Dong Lai Shun, the skills of Tong He Ju, the Du Yi Chu's shao-mai technique,

and other classical Beijing-style interactive performances will be showcased,

bringing new visual and taste experiences to domestic and foreign tourists.

Beijing cuisine originated in the Liao and Jin Dynasties, took shape in the

Ming and Qing Dynasties, developed in more modern times, and now thrives in

the contemporary era. Characterized by cooking techniques such as stir frying,

baking and simmering, it is a rich and heavy cuisine, reliant on soy sauce for

flavor, and has a crisp taste. Careful selection of materials is paramount, as

is meticulous cutting and shaping, as well as preparation and cooking rules.

With great cultural significance, this style of cooking combines many flavors,

and has very distinct Beijing characteristics.

According to Yun Cheng, Chairman of the Beijing Cooking Association, well-known

Beijing cuisine stores and the renowned Beijing snacks are popular with people

from all walks of life and of all ages. The Beijing Cuisine Culinary Cultural Festival

aims to develop, organize and promote the Beijing dietary culture.

These moves are designed to ultimately build a strong China Beijing Cuisine

landscape, improve the quality of catering in the national capital and nurture

the catering market, so that it flourishes, and gives great pleasure to diners.

With the Beijing International Horticultural Exhibition as a stage, this event

will highlight China Beijing Cuisine, and open the culture of Beijing style to

other countries, helping them to experience the spectacular Touring Expo 2019

Beijing, Travelling Beijing, Enjoying Beijing Cuisine, and to prepare a feast

so the world can share Beijing Cuisine together.

The China Beijing Cuisine at the International Horticultural Exhibition kicks

off on August 30 and will continue until October 10.

Source: The Organizing Committee of the 2019 Beijing Cuisine Appreciation Gala

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