UMS Media:オランダの発明‐1分で新鮮なゆで卵かスクランブルエッグを料理

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UMS Media:オランダの発明‐1分で新鮮なゆで卵かスクランブルエッグを料理

AsiaNet 80436(1684)

【アムステルダム2019年9月12日PR Newswire=共同通信JBN】オランダ企業Eggciting Productsは10年以上の研究を経て、2種の機器の開発に成功した。1分間でゆで卵かスクランブルエッグを料理できる。これらの機器は時間とエネルギーの節約に加え、食品ロス対策に大きく貢献する。

通常のホテルの朝食ビュッフェを想像してみよう。ゆで卵が望み通りに料理されることはなく、スクランブルエッグはヒーターの下で乾き、新鮮な卵のようには見えないし、そのような味もしない。また、最後のゲストが食べた後、残りの卵は捨てられる。「これを変える必要がある」と考えたのは、Eggcitingのオランダ人最高経営責任者(CEO)、マルセル・ビベット氏である。彼は技師チーム、ホテル業界の人々、食品メーカーを結集した。その結果、独創的でシンプルな2つの特許機器「Eggcheff」が誕生した。

▽ボタンを押すだけ

消費者は簡単、安全に自分でEggcheff機器を操作できる。Eggcheff Cookerのボタンを押すだけで、卵の半熟、ミディアム、固ゆでを選択できる。Eggcheff Cookerは卵の料理時間を12分から1分に短縮する。これまでなかったことである。

Eggcheff Scrambledは自動的に卵を料理してかき混ぜ、カップかマグで持ち帰りできるようにスポークを付け足すこともできる。トマト、ピーマン、タマネギ、チーズのように新鮮な材料を加えることも可能で、好み通りに料理してくれる。ビベット氏は「これら全てが1分でできる。コーヒーを待つのと同じ時間」と説明した。Eggcheff Scrambledは新鮮な材料で個人用のスクランブルエッグを作るだけでなく、オーツ、卵白、その他ヘルシーオプションの朝食も料理できる。

Eggciting Productsが開発した機器は新特許のハイブリッド加熱技術を使用しており、卵を料理するのに最もエネルギー効率のよい方法である。2種の機器は使い捨て包装の工業加工品というより、迅速に新鮮な個人用朝食を無駄なく準備する可能性を与える。

▽わが家にいるように

Eggciting Productsのビベット氏は「われわれは当初からホテル、コーヒーショップ、外出先のリテーラーを狙っていた。人々がまるでわが家にいるように、個人向けのヘルシーでおいしい卵料理を満喫できるように」と話した。Eggcheff機器は2019年10月に発売される。

編集者注意:写真とビデオはwww.theeggcheff.com/press からダウンロード可能。

ソース:UMS Media

UMS Media: Dutch Invention - A Fresh Boiled Egg or Scrambled Eggs in a Minute

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AMSTERDAM, Sept. 12, 2019 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

After more than 10 years of research, the Dutch company Eggciting Products has

successfully developed two devices that can cook a boiled egg or scrambled eggs

in a minute. In addition to the time saving and energy saving, the devices make

an important contribution to combating food waste.

Imagine the average breakfast buffet in a hotel: the boiled egg is never cooked

exactly as you want it and the scrambled eggs are drying under the heat lamps

and don't look or taste like fresh eggs. Also after the last guests have eaten,

the remaining eggs are thrown away. "This needs to change," thought the Dutch

CEO of Eggciting, Marcel Bivert. He brought together a team of engineers,

people from the hotel industry and a food manufacturing company. The result:

two patented devices that are as simple as they are ingenious; The Eggcheff.

Only a touch of a button

Consumers can easily and safely operate The Eggcheff devices by themselves.

With only a touch of a button on the Eggcheff Cooker, one can choose between a

soft, medium or hard-boiled egg. The Eggcheff Cooker brings the cooking time of

an egg from twelve minutes down to one which has never been done before.

The Eggcheff Scrambled automatically cooks and mixes the eggs and even adds a

spork to the cup or mug to take away. Fresh ingredients like, tomato, bell

pepper, onion and cheese can be added and cooked to your preference. "All of

this in a minute. In the same time that you wait for your coffee," explains

Bivert. The Scrambled Eggcheff doesn't only make personalised scrambled eggs

with fresh ingredients but can also cook other breakfast foods such as oats,

egg whites and other healthy options.

The devices developed by Eggciting Products use a new patented hybrid heating

technique which is the most energy efficient way to cook eggs. Both devices

give the possibility to serve a very fast, fresh personalised breakfast without

waste rather than an industrial processed product covered in disposable

packaging.

Just like home

"From the beginning we were aiming at hotels, coffee shops and on-the-go

retailers, so that people can enjoy delicious, personalised and healthy eggs,

just like at home," tells Bivert from Eggciting Products. The Eggcheff devices

will be unveiled in October 2019.

Notes to the editor:

You can download photos and videos here: www.theeggcheff.com/press.

Source: UMS Media

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