アフィミルク、ワールド・デイリー・エキスポにて酪農牛群管理革新賞を受賞

アフィミルク

2014/10/1 11:15

AsiaNet 58093

アフィミルク、ワールド・デイリー・エキスポにて酪農牛群管理革新賞を受賞

マディソン(米国ウィスコンシン州)、2014年10月1日/PRNewswire/ --

アフィミルク(Afimilk)は、米国ウィスコンシン州のマディソンで開催されたワールド・デイリー・エキスポ(World Dairy Expo)において、2014年酪農牛群管理革新賞(Dairy Herd Management Innovation Award)を受賞しました。この賞は、同社による革新的な試み、アフィミルクMCS (http://www.afimilkmcs.com )をたたえるものとして、同社へ贈られました。

(写真: http://photos.prnewswire.com/prnh/20141001/706393 )

アフィミルクMCS(Real-Time Milk Classification Service-即時牛乳分類サービス)は、牛乳の価値を高める画期的なソルーションです。牛乳の成分や特徴(脂肪分、蛋白質、凝固性など)によって、酪農場で牛乳を分類することにより、アフィミルクMCSはチーズの生産収率を15%にまで劇的に向上させ、オペレーションやロジスティクスを合理化します。

アフィミルクが特許を取得したユニークな技術に基づくアフィミルクMCS(https://www.youtube.com/watch?v=Qntq7ba5aAs )は、搾乳ストールにて即時に各パルスの凝固性を分析し、分析後の牛乳を農場の割り当てられたバルク・タンクへと送ります。その結果、チーズ用の牛乳が発酵用、またはその他の液状乳製品用牛乳と分別されます。

「アフィミルクMCSによって、加工業者や酪農場は初めて、農場での牛乳分別合理化の恩恵を受けられるようになりました。」と、アフィミルク、マーケティング・アンド・ビジネス・デベロップメント部門VPのユヴァル・ソヴィンスキー氏はコメントしています。「アフィミルクMCSは、牛乳加工業者による産業環境試験で既に試され、その価値が証明されています。加えて、産業パイロットでは、凝固時間の短縮、加工前保存期間の延長、そしてチーズの質に関する顧客満足度の向上、といった利点も確認されています。」

このユニークな手法は、視覚による確認、及び牛乳の分別にのみ基づいており、牛乳そのものにはいかなる操作、修正、熱、材料も加えません。

アフィミルクについて

アフィミルク は、40年近くにわたり、高品質のミルクを有効に生産するための技術や知識を酪農業者に提供しています。同社は、運用歩数計システムを最初に紹介した会社であり、その独創性と実績のある専門知識は、酪農産業をリードし続けています。技術進歩と革新紹介を通して、アフィミルクは、酪農分野の困難なニーズに応え、50か国以上でシステムを設置することで、管理ソフトウェアとセンサーの最前線に立っています。

詳細はワールド・デイリー・エキスポ (http://www.world-dairy-expo.com )までお立ち寄りください。ブース: EH #1411-1512

情報源:アフィミルク(Afimilk)

お問合せ先:ノア・ヨニッシュ氏(Ms. Noa Yonish)、マーコム・マネジャー(Marcom Manager)、電話:+972-50-7589973、メール:noa@afimilk.co.il

(日本語リリース:クライアント提供)

Afimilk Wins Dairy Herd Management Innovation Award at World Dairy Expo

PR58093

MADISON, Wisconsin, Oct. 1 /PRN=KYODO JBN/ --

    Afimilk has been awarded the Dairy Herd Management Innovation Award 2014 at

the World Dairy Expo in Madison, Wisconsin. The award was presented to the

company in recognition of its innovation, AfiMilk MCS

[http://www.afimilkmcs.com ].

    (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20141001/706393 )

    Afimilk MCS (Real-Time Milk Classification Service) is a breakthrough

solution for enhancing milk value. By classifying milk at the dairy farm,

according to its constituents and characteristics (i.e. fat, protein,

coagulation properties), Afimilk MCS significantly increases cheese production

yields by up to 15% and streamlines operations and logistics.

    Based on Afimilk's unique, patented technologies, Afimilk MCS

[https://www.youtube.com/watch?v=Qntq7ba5aAs ] analyzes each pulse of milk - at

the milking stall - in real time, by its coagulation properties, and channels

it to designated bulk tanks on the farm. The result: milk for making cheese is

separated from milk for fermented and other fluid milk products.

    "For the first time, AfiMilk MCS allows milk processors and dairies to

benefit from optimized milk channeling at the farm," said Yuval Sovinsky,

Afimilk VP Marketing & Business Development. "AfiMilk MCS has already been

tested by milk processors in industrial environment trials that validated its

value. Moreover, industrial pilots yielded additional benefits such as shorter

clotting time, longer pre-processing storage time and greater customer

satisfaction with cheese quality."

    The unique method relies on optical observation only, and on milk

channeling. It does not manipulate, modify, heat or add new ingredients to the

milk.

    About Afimilk

    Afimilk has provided dairy producers the technology and knowledge to

profitably produce high-quality milk for almost 40 years. Based on its

creativity and proven expertise, the company continues to lead the dairy

industry. By advancing technology and introducing innovations, Afimilk meets

the dairy sector's changing needs, and with systems installed in over 50

countries, the company stands at the forefront of management software and

sensors.

    For more information visit us at World Dairy Expo

[http://www.world-dairy-expo.com ] booth: EH #1411-1512

    Contact information:

    Ms. Noa Yonish, Marcom Manager,

    Tel: +972-50-7589973,

    mail: noa@afimilk.co.il

    SOURCE: Afimilk

本プレスリリースは発表元が入力した原稿をそのまま掲載しております。また、プレスリリースへのお問い合わせは発表元に直接お願いいたします。

このプレスリリースには、報道機関向けの情報があります。

プレス会員登録を行うと、広報担当者の連絡先や、イベント・記者会見の情報など、報道機関だけに公開する情報が閲覧できるようになります。

プレスリリース受信に関するご案内

SNSでも最新のプレスリリース情報をいち早く配信中