最新のプレミアムスピリッツがBCB 2017に登場

Bar Convent Berlin

2017/10/6 11:40

最新のプレミアムスピリッツがBCB 2017に登場

AsiaNet 70439

ベルリン、2017年10月5日/PRニュースワイヤー/ --

10月10日と11日に開催されるConvent Berlinは革新的なプロのバーテンダー、飲料専門家、クラフトビールメーカーをドイツの首都ベルリンに集めます。BCBのディレクターPetra Lassahn氏は、「BCBが業界で最も重要な世界的なプレミアムイベントとして登場したのはかなり前です。増え続けている高品質なスピリッツが業界に初めて紹介されたのはまさにこの場所です。」と述べています。今回は370以上の出展社と11,000のブランドが参加します。ここでは何を期待すべきかさわりだけ紹介します。

プレミアムスピリッツの需要は目下のところ急上昇しています。Moët Hennessy Deutschlandのマーケティング・ディレクターUrs Hessenauerは、「バーの客はスピリッツとカクテルの知識が非常に豊富です。例えば、ドイツでは高級な材料を使った商品が人気を博しています。スピリッツからフィルター、シャンパンなどすべてのカテゴリーでそのようなプレミアム化を現在目にしています。」と述べています。今年のBCBでは、プレミアムリキュールが特に注目を浴びるでしょう。英国ブランドSweetdramは、18世紀の流行りを復活させたEscubacを選択肢の一つとして提供します。

プレミアムスピリッツをいわゆる「ボタニカル」で精製する傾向はジンの領域でも続いています。ドイツのThe Black Forest BOAR Distilleryは、シュワルツワルトのトリュフで精製したジン、BOAR Black Keiler Strengthを紹介します。英国のジンの専門メーカーHaymanのKirsty Williamson氏は、「ジンの市場は、この5年間プレミアム化傾向、ボタニカルな探求、革新的なフレーバーが良く知られた牽引力となり、あらゆる方向に成長を続けています。」と述べています。

さらに、BCBへの来場者はラムでもこれまでとは異なる発見が出来るでしょう。Schwarze und Schlichteは、カリビアンラムを展示するサプライヤーの一社ですが、同社のBarracuda Spiced Rumはフルーツ抽出物と唐辛子で精製されています。

伝統的なブランドがいくつかの新しい革新を進めています:アイラ島のウイスキー蒸溜所アードベッグ(ARDBEG)は、BCBでアードベッグ アン・オーの新商品を展示します。DogliottiはBCB 2017で初めてベルモットだけに的を絞り、特に、Piedmonteseのレッドベルモットのバルベーラ・ラスティバルベーラ・ラスティDocg のみで作られた18 / 70レッドベルモットを出展します。

今回フランスが初めてこの展示会のCountry of Honour(主賓国)となります。キャッチフレーズ「メイド・イン・フランス - メイド・ウィズ・ラブ」のもと、ホール3(ブース番号H01、H02)のフランスグループのスタンドは、ジン、フェアトレードウォッカ、ウイスキー、コニャック、アルマニャック、カルヴァドス、クリーム・ド・カシスなどのモダンクラッシックにスポットライトを当てる予定です。

ウェブサイト: http://www.barconvent.com

ソース: Bar Convent Berlin

(日本語リリース:クライアント提供)

BCB 2017 to Showcase the Latest Premium Spirits

PR70439

BERLIN, Oct. 5, 2017 /PRNewswire=KYODO JBN/ --

On 10 and 11 October, Convent Berlin draws innovative bar pros, beverage

experts and craft brewers to the German capital. "The BCB long ago emerged as

the industry's most important premium event worldwide," says BCB director Petra

Lassahn. "An ever-increasing number of high-quality spirits are first

introduced to the professional community right here." Over 370 exhibitors and

1.1000 brands will be present this year. Here's a little taste of what to

expect.

Demand for premium spirits is soaring right now. 'Bar visitors have a

tremendous amount of knowledge about spirits and cocktails', says Urs

Hessenauer, marketing director of Moët Hennessy Deutschland. For example,

creations with high-end ingredients are very popular in Germany, he says.

'We're currently witnessing such premiumisation across all categories, from

spirits to fillers to champagne'. Among other products, premium liqueurs will

be hitting the big time at this year's BCB. One of the choices offered by

UK-based Sweetdram is Escubac - a liqueur that revives an extinct style from

the 18th century.

The trend of refining premium spirits with so-called 'botanicals' continues in

the gin segment, too. The Black Forest BOAR Distillery from Germany will show

off BOAR Black Keiler Strength, a gin refined with Black Forest truffles. 'The

gin market continues to grow in all directions, with trends toward

premiumisation, botanical exploration and innovative flavours being well-known

drivers over the last five years,' says Kirsty Williamson from the British gin

specialist Hayman.

BCB visitors will also be able to discover unusual notes in rums. Schwarze und

Schlichte will be among the suppliers presenting a Caribbean rum; their

Barracuda Spiced Rum is refined with fruit extracts and chilli.

Classic brands are putting forward some new innovations: Islay whisky

distillery ARDBEG will present the new Ardbeg AN OA at the BCB. Dogliotti will

for the first time focus exclusively on vermouth at the BCB 2017, bringing

along, among other things, the red vermouth 18 / 70, which is made 100 per cent

from the Piedmontese red wine Barbera d'Asti Docg.

France will serve as the trade show's Country of Honour for the first time.

Featuring the tagline "Made in France - Made with Love", the French group stand

in hall 3 (booths H01 and H02) will put the spotlight on modern classics such

as gin, fair trade vodka, whisky, cognac, Armagnac, calvados and crème de

cassis.

Internet: http://www.barconvent.com

SOURCE: Bar Convent Berlin

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