ハバノスがハバノ選びの主な基準を公開

HABANOS SA

ハバノスがハバノ選びの主な基準を公開

AsiaNet 77789

ハバナ(キューバ)、2019年3月11日/PRニュースワイヤー/ --

2月18日-22日、キューバのハバナで第21回ハバノス・フェスティバル(The XXI Habanos Festival:http://www.habanos.com/en/festival-habanos-noticias/festivales/xxi-festival-del-habano/ )が開催されました。これを踏まえて、ハバノス(Habanos)はこの度ハバノ(Habano)の葉巻を選ぶ際の主な基準を明らかにいたします。27のブランドで高級葉巻の世界的マーケティングリーダーとなっているハバノスの共同社長は、世界有数の高級葉巻であるハバノを選ぶ上での最重要基準は間違いなく楽しめる時間であると考えます。

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ハバノスの共同社長、イノセンテ・ヌーニェスによるとハバノの選び方には「2つの重要な側面」があり、「どれだけの時間持つかと、一日のいつ楽しむかということ」だそうです。時間は20分から1時間20分というところです。

ハバノのフレーバーとビトラ

時間の長さが決まったら、次は非常に個人的な側面、フレーバー選びです。フレーバーにはマイルド、マイルドミディアム、ミディアム、ミディアムストロング、ストロングの5つの範囲があります。

ハバノを選ぶ際、消費者はビトラに含まれるサイズなど、他の特徴も心に留めておくとよいでしょう。「これはハバノの形、長さ、そして葉巻の直径を表すリングゲージを指します」とヌーニェス。

火をつける儀式の重要性

火をつける儀式は、その後ハバノを楽しむために非常に重要です。ハバノス共同社長のイノセンテ・ヌーニェスとルイス・サンチェス=ハーギンデイは、「素晴らしい香りと匂いを出す」シダー(杉)のスティックでハバノに火をつけることを勧めています。さらに、「燻ぶらないように常に細心の注意を払って、外側から火をつけなければなりません」と、ハバナのコイーバ・アトモスフィア(Cohiba Atmosphere)ハバノソムリエ、アレクシス・メネンデスは強調します。

いったん火が付くと、ハバノは様々に楽しむことができ、ラムのようなスピリッツ、ビール、良質のワイン、紅茶、コーヒー、ココアなどと組み合わせることができます。

詳細: http://www.habanos.com

Young & Rubicam:

Carla Llado

電話: +34-669-54-69-09

press.habanos@yr.com

     (写真: https://mma.prnewswire.com/media/832870/HABANOS_SA.jpg )

ソース: ハバノ(HABANOS SA)

(日本語リリース:クライアント提供)

Habanos Reveal Main Criteria for Choosing a Habano

PR77789

HAVANA, March 11, 2019, /PRNewswire=KYODO JBN/--

     The XXI Habanos Festival [

http://www.habanos.com/en/festival-habanos-noticias/festivales/xxi-festival-del-habano

] recently took place on the 18 to 22 February in Havana, Cuba. In light of

this, Habanos now want to reveal the main criteria for choosing a Habano cigar.

The Co-Presidents of Habanos, S.A., the world leader in the marketing of these

premium cigars through its 27 brands, believe that undoubtedly the time

available is the most relevant criterion to select a Habano, one of the world's

most premium cigars.

    To view the Multimedia News Release, please click:

https://www.multivu.com/players/uk/8509551-habanos-reveal-criteria-choosing-habano

    According to Inocente Nunez, Co-President of Habanos S.A, there are "two

important aspects" when choosing a Habano, "The time we have available and the

time of day we are going to be enjoying it." The time could be from twenty

minutes to an hour and twenty minutes.

    The Flavour of A Habano And The Vitola Once the length of time has been

determined, a very personal aspect comes into play, choosing the flavour. There

are five flavour territories and these are mild, mild-medium, medium,

medium-strong and strong.

    When selecting a Habano, consumers can also bear in mind other

characteristics such as its measurements, included in the vitola, "This refers

to the shape of the Habano, its length, and what we call the ring gauge, which

is the diameter of the cigar," says Nunez.

    The Importance Of The Lighting Ritual The lighting ritual is very important

to later enjoy the Habano. The Co-Presidents of Habanos, S.A. Inocente Nunez

and Luis Sanchez-Harguindey, recommend lighting the Habano with a cedar stick,

"Since it provides a fantastic aroma and smell." In addition, "You always have

to light it from the outside in taking great care not to make the Habano smoky,

" highlights Alexis Menendez, Havana's Cohiba Atmosphere Habanosommelier.

    Once lit, the Habano is very versatile and can be paired with spirits such

as rum, beer or a good wine, tea, coffee or hot chocolate.

    For further information: http://www.habanos.com

    Young & Rubicam: Carla Llado Tel: +34-669-54-69-09 press.habanos@yr.com

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/832870/HABANOS_SA.jpg )

    

https://www.multivu.com/players/uk/8509551-habanos-reveal-criteria-choosing-habano

SOURCE: HABANOS SA

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