Tokyo's Imperial Hotel Receives Two Top Awards in Sweet and Tempting Field of Sweets
TOKYO, Feb.25, 2020 /Kyodo JBN/ --
Tokyo's Imperial Hotel Receives Two Top Awards
in Sweet and Tempting Field of Sweets
- Sweet Accomplishments for Imperial -
The Imperial Hotel's boulangerie Shigeaki Ninomiya and his Japan Team won the Silver Medal at the Coupe du Monde de la Boulangerie 2020 in Paris on January 11 and 14, 2020. Twelve countries competed in the championships, with each team of three members participating in the creation of baguettes and breads; sweet-savory creations; and an artistic piece designed around a musical theme.
Logo: https://kyodonewsprwire.jp/img/202002197045-O3-n6H117iB
Ninomiya produced two baguettes, a phoenix theme pain au levain, blueberry and dried apple bread, dried cherry bread in the shape of a cherry blossom, a Mexican bread of the dead and four sandwiches. Judges strictly evaluated the pieces' originality, appearance and tastes.
An Imperial Hotel team also took the Silver Medal at the Coppa del Mondo della Gelateria 2020, Gelato World Cup, held in Rimini, Italy, on January 19 and 21, 2020. Naoki Matsuo, Hiromi Nishikawa, Kenichi Matsunaga and Kengo Akabame created 8 dessert varieties, including several single glass portions; an entree item; a "mystery box" creation; gelato cake; ice and brittle sculptures; gelato snacks and others. The Japanese team theme for this year was dubbed the "Flowers of Music" and the skills of the team's ice sculptures were carefully evaluated.
Reflecting the broadening interest in sophisticated desserts and sweets on the part of the Imperial Hotel's global patronage, the hotel has recently devoted considerable research and the development of its cuisiniers' expertise.
Photo1:
An assortment of award-winning bakery items created by The Imperial’s boulangerie Shigeaki Ninomiya; the breads won the Silver Medal at the Coupe du Monde de la Boulangerie 2020 competitions held in January in Paris.
https://kyodonewsprwire.jp/prwfile/release/M100588/202002197045/_prw_PI1fl_j50W7z36.jpeg
Photo2:
The Imperial won the Silver Medal as a representative of Japan at the Coppa del Mondo della Gelateria 2020, Gelato World Cup, of competing desserts held in January in Rimini, Italy.
https://kyodonewsprwire.jp/prwfile/release/M100588/202002197045/_prw_PI2fl_9gY99fdF.jpg
Please visit:
https://www.imperialhotel.co.jp/e/index.html
Source: Imperial Hotel, Ltd.
本プレスリリースは発表元が入力した原稿をそのまま掲載しております。また、プレスリリースへのお問い合わせは発表元に直接お願いいたします。
このプレスリリースには、報道機関向けの情報があります。
プレス会員登録を行うと、広報担当者の連絡先や、イベント・記者会見の情報など、報道機関だけに公開する情報が閲覧できるようになります。
このプレスリリースを配信した企業・団体

- 名称 株式会社帝国ホテル
- 所在地 東京都
- 業種 観光
- URL http://www.imperialhotel.co.jp
過去に配信したプレスリリース
帝国ホテル 京都 ザ リーディングホテルズ オブ ザ ワールド加盟
4/1 10:00
シェフ ティエリー・ヴォワザン就任20周年記念フェア
3/19 10:00
株式会社帝国ホテルが「健康経営優良法人2025(大規模法人部門)」ホワイト500に認定
3/12 10:00
杉本雄が帝国ホテル第3代総料理長に就任
3/7 16:30
コーポレートアイデンティティーの再整備に伴い、 4ホテルのシンボルマークを統一
3/6 10:00
2026年春、京都・祇園に開業する新規ホテル 「帝国ホテル 京都」に名称決定
1/29 14:00
開業135周年記念イベント 倍賞千恵子 ランチ&トーク~ありがとう、様々な出逢い~
1/28 10:00
上高地帝国ホテル 2月5日(水)10時より 2025年度の宿泊予約受付を開始
1/27 10:00
シャンパンバー「THE RENDEZ-VOUS AWA」オープン1周年企画
1/16 10:00